Изборът в София е между Силициевата долина и Марица Изток.

...
Изборът в София е между Силициевата долина и Марица Изток.
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев обяви 2026г. за съдбовна: Предстои голяма битка за страната ни. Тогава Радев…

Изборът в София е сред Силициевата котловина и „ Марица Изток ”. Аз предпочитам Силициевата котловина. Това съобщи президентът в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев в ефира на Нова телевизия.
„ Апелът ми към всички в ГЕРБ е да схванат, че този избор е извънредно значим. Нека погледнат кой стои зад кандидатурата на Ваня Григорва – комунисти, популисти, националсоциалисти, русофили. Тя в никакъв случай не се е дистанцирала от тези, които я поддържат ”, акцентира той.
„ Въпросът е геополитически. Какъвто избор направи София, подобен прави и България. 2026 година ще забележим упоритостите на Радев, като най-висш представител на русофилството, да вземе своите решения.
Той нападна всяка политическа партия, която може да стане мощна, с цел да държи партиите разграничени и през 2026 година да пристигна с упоритост да стане министър председател, а и с кмет русофил в София ”, предизвести той.
Според него, в случай че ГЕРБ бутнат държавното управление, ще позволен сериозна неточност – ще дадат път на Радев.
„ Същото видяхме в този момент с машините, каквото видяхме и с Костинбродската спекулация. Тъй като доверието сред политическите играчи у нас е толкоз ниско, те употребяват грешките на своите конкурент “, добави Плевнелиев
„ ДАНС е политизирана, ЦИК е политизирана. ДАНС наложително би трябвало да се промени. Тя е назначена от Радев ”, сподели още той.
„ Такова количество закони с такава скорост да се одобряват не сме виждали от времето на госпожа Кунева. Сега следват бюджет, правосъдна промяна. Този парламент и това държавно управление правят работа. Нека имат упоритостта да подобрят връзката с хората и между тях ”, сподели още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР