Изборът на временен председател е рисков, каза пред журналисти столичният

...
Изборът на временен председател е рисков, каза пред журналисти столичният
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Изборът на временен председател за СОС е рисков

Изборът на краткотраен ръководител е рисков, сподели пред публицисти столичният общински консултант от ГЕРБ Антон Хекимян.

 

„ На нас ни се предлагаха разпределения на комисиите, което е систематизиране на порциите, най-малко ние по този начин го одобряваме, тъй като да разпределяш комисиите освен сред партиите, показани на тази среща, само че и сред всички в СОС несъмнено значи разпарчетосване на властта. А властта в този миг има два, а може би и повече центъра ”, добави Хекимян.

 

" Ясно основано на полезности болшинство. Не с плаващи болшинства, тъй като на едно съвещание се вземат 100 решения. 100 плаващи болшинства са непостижими и всички го знаят. Тоест изборът на ръководител няма да отпуши работата, в случай че няма ясно болшинство. Колегите би трябвало да се дефинират -леви ли са или са десни. Знаем за алената женитба, която беше осуетена вследствие на нарязването на Паметника с флекс ", сподели Георги Георгиев – ГЕРБ.

 

Среща в Столичната община се организира в търсене на излаз от блокираната работа на съветниците поради невъзможността за избор на ръководител на съвета. Инициатори на срещата бяха общинските съветници Вили Лилков и Ивайло Йонков от " Синя София " и Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация. Българска социалистическа партия отхвърлиха поканата, с обяснението, че те са подготовка за " възпроизвеждането на некоалицията в Столичната община " и " началото на бъдеща сглобка " сред " Продължаваме промяната - Демократична България ", и ГЕРБ. От " Възраждане " не пристигнаха.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР