Изборът на следващия цвят на косата не е лесен подвиг,

...
Изборът на следващия цвят на косата не е лесен подвиг,
Коментари Харесай

Какъв цвят на косата ти подхожда според тена на кожата

Изборът на идващия цвят на косата не е елементарен героизъм, изключително когато има няколко фактора, които дефинират кои нюанси ще бъдат най-ласкави за вашия загар.
Заедно с тена на кожата ви, също е толкоз значимо да сте наясно с подтона на вашия загар – без значение дали е безпристрастен, студен или топъл – когато избирате цвят. Това ще ви помогне да стесните кои характерни нюанси на цвета на косата ще ви подхождат най-добре с тена на кожата ви.
Звучи объркващо, нали? Е, не е наложително. Благодарение на идващото изчерпателно управление за цвят на косата, изборът на идващия колорит ще бъде извънредно елементарен. По-долу сме разрушили нюанси за всеки загар с образци, дадени от звезди.
Ето по какъв начин да изберете верния цвят на косата съгласно цвета на кожата:

Тъмна кожа
Създаването на контрастност сред косата и тена е добра концепция – без значение дали това значи да станете по-тъмни или по-светли. Ако цветът на косата ви е прекомерно непосредствен до тена на кожата, чертите ви ще изчезнат. Дълбоките, тъмни тонове на еспресо и мастиленочерно ще наподобяват поразително до загар като този на Лупита Нионг'о.
Ако имате топъл подтон като този на Ивон Орджи, изберете кленовокафяво, махагон, карамел и други наситени топли цветове, с цел да наблегнете кайсиевите тонове на кожата си.
По-тъмните кичури наподобяват най-добре, когато отразяват светлината. Придържайте се към артикули, които не съдържат сулфати, тъй като те могат да лишат косата от естественото ѝ масло.

Среднотъмна и маслинова кожа
Този звук на кожата може да издържи интензивността на наситено, богатокафяво или различен земен цвят. Добавете няколко стратегически ситуирани кичура във тънко злато или мед, в случай че желаете да създадете дълбочина. За да балансирате зеленикави оттенъци в тена със студени нюанси, пробвайте кестеняво или канела.
Наситенокафявите, мока и виолетови цветове ще подобрят естествените топли нюанси на тена като този на Шей Мичъл, написа tialoto.bg. Светлокафяво, златист карамел или меден цвят са подобаващи за маслените тонове, които работят и за този подтон.
Всяко количество щета от оформянето на прическа може да направи кестенявата коса склонна към сухота или изтощение.
Затова е значимо да я третирате един път седмично със запазваща цвета, възстановяваща маска, която подхранва и поправя вредите от боядисването и топлинното отнасяне.

Светла кожа
„ Колкото по-светъл е тонът на кожата ви, толкоз по-бледа може да бъде косата ви “, споделя Рита Хазан, която работи със звезди като Бионсе и Джесика Симпсън. Светъл звук с топли нюанси като този на Елизабет Олсън наподобяват най-добре на фона на цветове като ягодово русо и мед. Те укрепват прасковеността на кожата ви и хвърлят мек искра върху лицето.
Ако имате студен подтон като Джулиан Хъв, потърсете цветове на синя основа като платина, лен и шампанено русо, с цел да подхождат на цвета на слонова кост на кожата ви.
Повечето руси тонове стартират да избледняват две седмици откакто са били приложени. За да запазите оттенъка си допустимо най-жив, използвайте шампоан, който е дефиниран с виолетов пигмент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР