Изборът на кафе идентифицира характера на вашата личност, показват последни

...
Изборът на кафе идентифицира характера на вашата личност, показват последни
Коментари Харесай

Кажи ми какво кафе пиеш, за да ти кажа какъв си

Изборът на кафе разпознава характера на вашата персона, демонстрират последни изследвания. Ето какво споделя обичаното ви кафе за вашия темперамент, съгласно „ Локално “:

 vista laught   Еспресо

Това кафе е бързо и елементарно, тъкмо като вас. Вие не шикалкавите, а казвате каквото мислите и вършиме както желаете. Искате да бъдете виновни и да критикувате другите, с цел да им отворите очите.

 vista laught Двойно еспресо
Вие сте от вида хора, които разсъждават разумно. Вие сте доста практични, не сте склонни към промени в настроението. Вие сте усърдни, имате ясни, къси хрумвания и давате най-хубавото, на което сте способни.
 Кофеинът свива размера на мозъка, откри опит iStock/Getty Images
 vista laught   Ристрето

Ристрето в действителност е късо еспресо, т.е. същото количество смляно кафе, само че извлечено посредством по-фино мелене с по-малко вода. Въпреки това баристи по света споделят, че множеството хора не могат да преценяват дали са получили еспресо или рисрето. Ето за какво такива хора се считат най-вече за персони, които желаят да парадират с „ фенси “ изрази и се считат за извънредно изтънчени персони, макар че истината е надалеч от това.

 vista laught   Еспресо с мляко

Ако пиете кафе с мляко, може да имате проблеми с вземането на решения. По природа вие сте спокойни и вследствие на това не е нужно да прекалявате с разбор на всяко решение. Искате комфорт. Вашето утринно кафе с мляко е единствено едно от тези дребни улеснения, които вършат живота в действителност скъп.
 кафе iStock/Getty Images

 vista laught   Макиато

Това е еспресо с капка мляко, а тези, които изключително харесват този тип кафе, са добре проведени, вършат всичко в точния момент, уверени и лоялни са. Искат удоволствия, само че не би трябвало да прекаляват.

 vista laught   Лате

Вие сте човек, който се радва на комфорт, само че също по този начин и някой, който желае да угоди на хората. Подобно на вашето лате, вие желаете да облекчите „ горчивината от живота “. Вие сте спокойни, уверени, реалистични, само че имате проблеми с вземането на решения.
 чаша кафе капучино ThinkStock/Getty Images
 vista laught  Капучино

Ако постоянно избирате капучино, това значи, че сте сантиментална и оптимистична персона, с изискан темперамент. Вие сте изобретателни, с въображение, мечтателни, малко загадъчни. Проблемът е, че задачите ви са краткосрочни и бързо се отказвате. Често сте нереалистични, освен когато анализирате другите, само че и имате неправилна визия за себе си.

 vista laught  Ирландско кафе

Баристите по целия свят са съгласни – феновете на ирландското кафе са най-вече „ митове “, които оставят огромни бакшиши. Те са шумни, забавни, директни.
 Черното кафе с кофеин без подсладители се оказа потребно, а не нездравословно, за сърцето iStock/Getty Images
 vista laught  Домашно (турско) кафе

Тези хора нямат време за „ нес, еспресо и други нелепости, тъй като това не е кафе “. И те знаят - у дома, малко по-силно, със или без захар. Те „ разтягат “ пиенето на това утринно кафе повече от всичко, любуват му се, тъй че не би трябвало да ги безпокоите, до момента в който не довършат първата чаша. При тях няма нищо " несериозно ", знаят какво, по кое време и по какъв начин го желаят и може да се каже, че са доста разнообразни от другите хора.

 vista laught  Айс кафе и фрапучино

В множеството случаи такива хора са в крайник с трендовете и желаят да пробват нови неща. Често са доста изобретателни, само че могат да бъдат и повърхностни. 
 кафе iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР