Избирането на подарък за мъж или момче често може да

...
Избирането на подарък за мъж или момче често може да
Коментари Харесай

5 страхотни подаръка, ако той е футболен фен

Избирането на подарък за мъж или момче постоянно може да бъде много сложна задача, само че пък ползите могат да бъдат добра насочна точка за хрумвания - било то музика, коли, мотори или пък спорт. И защото знаем, че най-популярен у нас е футболът, то почитателите му елементарно могат да бъдат зарадвани с нещо, обвързвано с обичан тим или състезател. Понякога даже няма потребност да имаме мотив, с цел да създадем подарък на обичания човек, а пък началото на образователната година е задоволително съображение да зарадваме сина си. Така че бързо споделяме нашия топ пет с хрумвания за изненади.

Разбира се, тениска, с която могат да покажат любовта си към даден тим постоянно ще бъде призната с наслада, даже и в случай че тя е непокътната единствено за гледането на мачове. Купуването от време на време може да отнеме време и да бъде предизвикателство, изключително в случай че тимът е непознат и търсим автентичен мърч. Но все отново не е невероятно.

Имайки поради какъв брой по-голяма е страстта да гледаш обичания си тим онлайн, билет за футболен мач може да се окаже в действителност страховит подарък. Но пък и в мотив за пътешестване на цялото семейство, изключително в случай че е някъде в чужбина. Чудесен метод за споделено време с околните ни хора и бонус - опознаване на ново и по-далечно място.

Има по какъв начин обаче да си спестим сходна логистика и да се сдобием с нещо готино, до момента в който пазарим ежедневните неща в Kaufland , тъй като напълно неотдавна във всички хипермаркети на известната верига се оферират определени спортни продукти от личната марка на легендата на българския футбол Христо Стоичков . А, както знаем, всички обичат Стоичков. Така че бързо прибавяме в кошницата си чорапи, шапка или футболна топка с марката H8S. Може да изберем единствено едно или цели три неща от тази стилна линия, която се откроява със звездния си почерк.

„ За нас, като най-голямата комерсиална верига в страната, е чест да сме сътрудник на най-големия българския футболист. Това е естествено продължение на политиката ни за поддръжка на българския бизнес. Сигурен съм, че хилядите почитатели на именития Христо Стоичков ще оценят спортните продукти, които пускаме в нашата верига. Благодарение на партньорството ни, спортните артикули с марката H8S ще могат да доближат седмично до нашите над 1,5 млн. клиенти “, разяснява Симон Хаубрих, началник направление „ Нехранителни артикули “ в Kaufland България.



Освен със личния си бранд, Христо Стоичков отбелязва още едно партньорство с тях този сезон. Заедно със своята внучка Миа станаха лица на новата ученическа акция на Kaufland, отдадена на разнообразието от артикули за първия образователен ден в магазинната мрежа, като следва колаборацията да се развие и отсега нататък. И до момента в който ние избираме за дарове от H8S, известният и грижлив дядо подари на внучката си нова ученическа раница, а по-късно дружно я изпълниха с всички останали принадлежности, нужни за идната образователна година. В акцията Back to school може да бъде открито голямо многообразие от продукти за първия образователен ден и то на налични цени. А в това време звездният тандем „ дядо-внучка “ за първи път се появява и на екран, което ще бъде и първата рекламна изява на дребната Миа.



С поддръжката на Kaufland България

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР