Изберете своя арка и разберете как другите ви виждат. Включете въображението си

...
Изберете своя арка и разберете как другите ви
виждат. Включете
въображението си
Коментари Харесай

Изберете своя арка и разберете как другите ви виждат

Изберете своя арка и разберете по какъв начин другите ви виждат.

Включете въображението си и си представете, че вървите по пътека, до момента в който се възхищавате на пейзажа, който ви заобикаля. Пред вас се появява завой, а зад него виждате стена с шест арки. През коя ще преминете? Погледнете деликатно и направете своя избор.

Арка 1

Вие сте човек, който обича свободата на деяние и е самостоятелен от мнението на другите хора. Не бързате, в никакъв случай не взимате спонтанни решения. Вървите по път, който предоставя много благоприятни условия за развиване и придобиване на още по-богат професионален опит.

Арка 2

Никога не се обезкуражавате, вие сте оптимистичен човек. Умен, остроумен, прекрасен събеседник и благонадежден другар. Този, който е в положение да трансформира сивото ежедневие в цялостен с цветове и забавен ден. С огромно възприятие за комизъм.

Арка 3

Постоянен и реалистичен човек. Никога не търсите проблем там, където той не съществува. Вие сте от тези, които избират най-простия вид. Този, който има вяра, че животът към този момент е сложен, с цел да го усложнявате още повече. Този, който се пробва да живее в мир и да се любува на хармонията на хубостта.

Арка 4

Вие сте човек, чийто метод на живот е обвързван с увереност, деяние и мислене. Не обичате шумни събития, само че кой знае по какъв начин намирате общ език с всички, в случай че обстоятелствата го постановат. Един, чийто съвет постоянно е от изгода. Обичате да прекарвате свободното си време в уединение.

Арка 5

Оригинален, хитър, само че доста разбиращ хората към себе си. Вие предпочитате да прекарвате свободното си време в домашна среда, в сравнение с в шумна и радостна компания. Следвате планувания си път до края, даже и да зародят огромни компликации по него. Способни сте да намерите излаз от всяка сложна обстановка, даже когато другите не могат да го създадат.

Вижте още: Тест за установяване на характера: Кои са вашите скрити черти?

Арка 6

Човек, който е постоянно в придвижване и изживява нови страсти. Вървите по рисков път. Никога не мислите за следствията от своите дейности. Стремите се към задачата си до последно. Обичате да се наслаждавате на всичко, което ви дава майката –  Земя. Разбирате се добре с хората към себе си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР