Изабела Ма е пианистка, но е доста популярна и с

...
Изабела Ма е пианистка, но е доста популярна и с
Коментари Харесай

15 яйца на ден, само месо и пакет масло на ден: Екстремната диета на тик-токерка

Изабела Ма е пианистка, само че е много известна и с профила си в TikTok, който е отдаден не на музикалния ѝ гений, а на невероятния ѝ режим на хранене.

Преди веган, от към този момент пет години насам Изабела е месоядна. А смяната в диетата ѝ е в действителност много рискова.

Сега пианистката натъртва на храни с високо наличие на мазнини и протеини, като употребява единствено алено месо, масло, яйца и морски блага. Буквално всеки ден тя си хапва от обичаните си говеждо или агнешко месо, изяжда цялостен един пакет масло и по 12-16 яйца, въпреки че споделя, че върхът ѝ за най-вече изядени яйца в един ден е цели 48.

" Ям наситени мазнини всеки ден. И желанието ми за сладко изчезна, либидото ми се върна и смъкнах близо пет кг ", издава още Изабела.

В свое видео тя изяснява също, че след смяната в метода си на хранене от последните години вижда усъвършенстване в положението на кожата си, както и че като цяло се усеща по-енергична денем.

Конкретно за консумирането на цялостен пакет масло дневно TikTok-ърката споделя, че не просто ѝ е вкусно, а и е нейната " загадка за хубост ".

" Невероятно е за кожата ви, оставяйки я мека, еластична и сияйна. Кой има потребност от скъпи кремове, когато има масло ", споделя тя.

По нейните думи то засища и глада ѝ. " Маслото е цялостно със здравословни мазнини, които ви карат да се чувствате сити и задоволени. То е вашето скрито оръжие против глада по средата на деня. "

Колкото и безапелационно да звучат нещата, които Изабела споделя, онлайн потребителите не са напълно сигурни, че нейният режим е толкоз здравословен, написа E! News.

" Съгласен съм, че тези храни са потребни за нас, само че къде отива салдото? Както зеленчуците, по този начин и другите въглехидрати и захарите са от значително значение в една уравновесена диета ", гласи мнението в един от мненията.

Изабела обаче е твърдо решена да се придържа към метода на хранене, който работи за нея. По личните ѝ думи в никакъв случай до момента не е била толкоз фокусирана продуктивна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР