Из светските среди се разпространи слух, че танцьорката Таня Тончева

...
Из светските среди се разпространи слух, че танцьорката Таня Тончева
Коментари Харесай

Жената на Сашо Кадиев погреба майка си

Из светските среди се популяризира слух, че танцьорката Таня Тончева е била шута на водещия Сашо Кадиев. Двамата се били разделили скоро и тя отпътувала при родителите си в Пловдив, като взела и щерка си със себе си. Последните дни Таня в действителност прекарва повече в родния си град, само че повода не е разлъка с Кадиев, а много по-неприятна житейска обстановка. Съвсем неотдавна Таня е погребала майка си.


Тъщата на Сашо - Мария, издъхнала ненадейно в края на август. Таня била извънредно близка с майка си и нейното тръгване от земния свят я предиздвикало да рухне. "Моята майка ме научи на всичко. Научи ме да обичам. Научи ме да се боря с компликациите. Научи ме на амнистия. Научи ме да не се предавам. Научи ме да оказвам помощ. Но не ме научи на едно: да пребивавам без нея. Поклон за всички майки ", написа на персоналния си профил Таня.



Ден по-късно качи нейна фотография, на която е със свекърва й Катето Евро. Известната актриса е водеща на "Удоволствието от храната " и в един от епизодите бе поканила сватя Мария да популяризира крем за протези. Майката на Таня ги носела от 5 години и показа, че те не пречат на похапването на най-различни храни.

Заради траура в фамилията Сашо не означи рождения си ден на 30 август, нито пък майка му на 3 септември. Мария прекара последните дни в Пловдив, което породи слуховете за разлъка сред нея и Кадиев.

източник: Блиц
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР