Иво Прокопиев е бил информиран от МВР, че има информация

...
Иво Прокопиев е бил информиран от МВР, че има информация
Коментари Харесай

Имало ли е заплаха за живота на бизнесмена Иво Прокопиев?

Иво Прокопиев е бил осведомен от Министерство на вътрешните работи, че има информация за евентуална опасност против него. Това заяви предприемачът и медиен издател.

Той благодари на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за реакцията и професионализма във връзка получената информация за опасност, както и персонално на основния прокурор Сотир Цацаров за проявената угриженост. В същото време той моли основния прокурор и другите представители на прокуратурата да се изричат по-ясно и да не основават предпоставки за интриги и в допълнение напрежение в обществото.
Иво Прокопиев, издател: Получи се известно неразбирателство, тъй че е по-добре да го уточним. Аз закани не съм получавал, сигнали до никой не съм подавал. Има постъпила външна информация, по която върви следствие. Тя е по отношение на неодобрение от журналистически следствия от " Капитал ".
Има ли подхванати ограничения за обезпечаване на Вашата сигурност?
Иво Прокопиев, издател: Ами, има подхванати, там каквото е преценено е подхванато. Пак споделям върви следствие, по което не мога да дам детайлности.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР