Иво Пазарджиев покани министър Събев на заседание на Общинския съвет

...
Иво Пазарджиев покани министър Събев на заседание на Общинския съвет
Коментари Харесай

Иво Пазарджиев покани министър Събев на заседание на Общинския съвет относно летище Русе

Иво Пазарджиев предложения министър Събев на съвещание на Общинския съвет по отношение на летище Русе

Председателят на Общински съвет – РусеИво Пазарджиев насочи публична покана към министъра на превоза и известията Николай Събев, с цел да се разиска връщането на летищеРусе на страната.

"Гражданите чакат страната и органите на локално самоуправление да имат поредни дейности без значение от кадровите промени, които са настъпили в годините. В случай че фактически са настъпили нови условия, които постановат Община Русе да върне собствеността на летищеРусе на страната, смятам, че същите следва да бъдат сведени до знанието на Общински съвет – Русе, преди да бъдат стартирани процедури по прекачване на собствеността. Вярвам, че всички ние ще поставим оптимални старания за възобновяване на полетите " написа Пазарджиев в изпратеното до Събев през днешния ден писмо.

Поканата към министъра е за всяко от идващите съвещания на локалния парламент.

Планираните съвещания на Общински съвет – Русе към сегашния миг са, както следва:
19.04.2022 година – постоянно съвещание на Общински съвет – Русе;26.04.2022 година – съвещание за приемане на Бюджета на община Русе за 2022 г.;19.05.2022 година – постоянно съвещание на Общински съвет – Русе;16.06.2022 година – постоянно съвещание на Общински съвет – Русе;14.07.2022 година – постоянно съвещание на Общински съвет – Русе.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР