Ивелина Иванова е една от участничките в Ергенът 2“, а

...
Ивелина Иванова е една от участничките в Ергенът 2“, а
Коментари Харесай

Художничката Ивелина от „Ергенът“: Страстната любов е почти транс-подобно преживяване

Ивелина Иванова е една от участничките в „ Ергенът 2 “, а мацката е известна с това, че е художник. В Instagram страницата си тя съчетава еротиката с изобразителното изкуство. Постовете ѝ пък са съпроводени от забавни прозрения за живота, както и цитати от известни персони.

Дали ще успее да впечатли Евгени Генчев, следва да разберем. Огнената брюнетка наподобява е много на „ ти “ с любовните пристрастености, в случай че съдим от фотосите и въпросите постове. Към фотото горе Ивелина приказва за буйната обич, като „ транс-подобно прекарване “. Ето и думите на Ивелина: „ Страстната обич е съвсем транс-подобно прекарване. Когато сме с колегата си, изключително в началните стадии на връзката, просто желаеме да се свържем физически и когато сме отделени от тях, болката от тяхното неявяване е съвсем непоносима и сме толкоз разконцентрирани в всекидневието си. Но точно от това място се раждат великото изкуство, музика, лирика и литература “, написа красивата художничка.

View this post on Instagram

A post shared by La Morena (@ivelina.ivanova.ivanova)

Ивелина се разказва като актьор, а изкуството ѝ не е лимитирано единствено до картините. „ Картини, изкуство и изискани аксесоари за дамите, които не се тормозят да покажат темперамент посредством магията на цвета “, разказва Ива профила си за картини и ръчни произведения.о

Ивелина и Евгени несъмнено имат нещо общо между тях. Двамата търсят любовта, само че и показват възприятията и страстите си посредством изкуство. Той посредством музиката, а тя – с изобразяване, пище каналът Vbox7.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР