Ивелина Илиева е най-добрата българска джудистка при дамите в последните

...
Ивелина Илиева е най-добрата българска джудистка при дамите в последните
Коментари Харесай

Ивелина Илиева пред Sportal.bg: Време е нещата да се подредят

Ивелина Илиева е най-хубавата българска джудистка при дамите в последните години. Чаровната състезателка от Хасково има сребърен орден в категория до 57 кг от Европейското състезание в Казан през 2016 година. Възпитаничката на Свилен Скерлев беше измъчвана от съществени травми от 2015-а година насам, само че не преклани глава и продължи да се труди настойчиво, преследвайки следващ орден от огромен конгрес.
 Тренировка на Ивелина Илиева и Шун джудо клуб @@@

Самата тя дефинира своята 2018 година като спорна, само че въпреки всичко е радостна, че съумя да се опази от по-сериозните контузии, въпреки и да не стигна до отличие на огромната интернационална сцена. Екип на Sportal.bg посети Илиева на една от следпразничните й тренировки в залата по джудо на НСА.  Тренировка на Ивелина Илиева и Шун джудо клуб @@@
Тя даде извънредно изявление за Sportal.bg , в което направи равносметка за отиващата си година, приказва за развиването на родното джудо, за рокадите във федерацията, за бъдещите си цели и за една своя огромна фантазия - Олимпийските игри в Токио през 2020 година.  Тренировка на Ивелина Илиева и Шун джудо клуб @@@
“Мога да кажа, че адресирам една спорна година. Както постоянно имаше доста труд. Когато си на високо равнище, няма по какъв начин трудът да е малко. Това не е единствено при мен, на всички места е по този начин. Имах доста очаквания, само че някак си резултатите не съумяха да дойдат. Въпреки всичките несполуки съумявам да измъкна позитивното, да си извадя поуките, да продължа напред и да се развивам”, сподели Илиева пред нашата камера.
 Тренировка на Ивелина Илиева и Шун джудо клуб @@@

Тя приказва и за многочислените си травми през последните години: “Две години подред имах компликации - 2015-а имах интервенция, 2016-а продължих с възобновяване от разкъсване. 2017 година още веднъж започнах с травма, 2018-а още веднъж имах контузия, само че този път не толкоз сериозна, тъй че се надявам тази година към този момент да съм без травми и нещата да се подредят. Време е.”
 Тренировка на Ивелина Илиева и Шун джудо клуб @@@

Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
ФОТОГАЛЕРИЯ от тренировката на Ивелина Илиева и състезатели на Шун джудо клуб ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР