Ивелин Николов, фейсбукИвелин Николов Снимка: фейсбукПП категорично отказват да говорят

...
Ивелин Николов, фейсбукИвелин Николов Снимка: фейсбукПП категорично отказват да говорят
Коментари Харесай

ПП-тата работят за служебен кабинет на Радев и проекта за президентска република

Ивелин Николов, фейсбук
Ивелин Николов Снимка: фейсбук
Политическа партия изрично отхвърлят да приказват с ГЕРБ за кабинет, от което следва, че отиваме на избори.

Опорката на Кирил и Асен ГЕРБ да създадат коалиция с Възраждане и Движение за права и свободи е неуместна. Няма по какъв начин Възраждане да се съгласи или да бъдат позволени в сходна коалиция.

Ако Политическа партия вземе мандата, няма по какъв начин да ръководят с Българска социалистическа партия, Демократична България и БВ тъй като ще имат единствено 110 депутати. Тоест би трябвало да включат Движение за права и свободи или Възраждане, а по пътя на логиката, не биха го създали.

Кирил и Асен взеха решение да отидем на избори и да няма постоянен кабинет и парламент, макар всички рецесии, пред които сме изправени. ПП-тата работят за длъжностен кабинет на Радев и плана за президентска република, макар че се вършат на ядосани на политическия си татко.

Не е огромна изненада държанието им, изключително в случай че си напомним по какъв начин тяхното държавно управление обслужваше съветските енергийни колоси, само че замазваше очите на публиката с няколко изгонени чистачки от посолството и лафове за бензиностанции с ракети.

С Радев на една бензиностанция ли зареждат?

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР