Ивайло Вълчев е сред малкото кадри на Слави в парламента,

...
Ивайло Вълчев е сред малкото кадри на Слави в парламента,
Коментари Харесай

Сценарист на Слави живее с три жени и жъне успехи извън парл...

Ивайло Вълчев е измежду дребното фрагменти на Слави в Народното събрание, които не са обект на непрекъсната рецензия, написа " Галерия ". Всъщност откогато е депутат, Вълчев надалеч не се е отдал единствено на политика.

Напротив - преди месец имаше мотив за празнуване. Песента „ Заклинание “, която е по негов текст, завоюва първата премия на журито и стана обичана на публиката на „ Бургас и морето “, тъй че поетът народен представител няма желание да зарежа писането поради парламентарната естрада.

Дългогодишният сценарист на Слави е наследник на известния стихотворец, публицист и публицист Ваньо Вълчев, с помощта на който са родени шлагерите „ Телефонна обич “ на Васил Найденов и „ Огън от обич “ на Силвия Кацарова.

Израснал в арт среда дребният Ивайло написа още от дете, а към този момент като по-голям и сюжети за тържества. Настоящият депутати е от първия випуск на Френската гимназия в Бургас. След 12-и клас дори е признат в Сорбоната, само че отхвърля да замине, с цел да не натоварва финансово родителите си. Така вместо в Париж Ивайло Вълчев се оказва в София където го одобряват в Софийския университет без изпит.



През 1992 година, когато е във втори курс, се явява на кастинг за предаването „ Ку-ку “. Оттам нататък кариерата му се развива шеметно. Като сценарист работи за „ Ку-ку “, „ Каналето “, „ Хъшове “, „ Шоуто на Слави “, „ Сървайвър “, „ Music idol “, „ Гласът на България “. Ивайло е създател на някои от най-емблематичните песни на Трифонов и „ Ку-ку бенд “ като „ Френската гимназия “, „ Едно ферари с цвят червен “ и „ Гергьовден “.

Пише текстове за доста други български реализатори. Автор е на разнообразни телевизионни и радио реклами. Ивайло Вълчев живее с три дами под един покрив. Със брачната половинка му Мария имат две деца дъщери. Съпругата му е художник и се занимава с изобразяване на керамични съдове.

Мария прави всичко сама в ателието си - отлива и моделира съдовете, след това ги пече, а най-после всичко рисува на ръка. Трудът ненапълно изяснява и високите цени, на които продава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР