Ивайло Станчев ще поеме от Алексей Лазаров позицията главен редактор

...
Ивайло Станчев ще поеме от Алексей Лазаров позицията главен редактор
Коментари Харесай

Сменят главния редактор на Капитал от юни

Ивайло Станчев ще поеме от Алексей Лазаров позицията основен редактор на " Капитал " от 1 юни.

Алексей е отпред на редакцията през последните 10 години, оповестява " Капитал ". Алексей Лазаров стартира като стажант през 1996-та и минава през разнообразни позиции - кореспондент, редактор на секцията " Медиа и реклама ", след това " Политика ", образен редактор, заместник-главен редактор, ръководещ редактор и след това основен редактор.

Решението си да се отдръпна от позицията основен редактор разяснява по този начин: " Светът и методът, по който си ги обясняваме, се трансформират извънредно бързо и нуждая се от свежа вероятност и време отвън новинарския цикъл, с цел да видя какъв е новият метод да описваме истории ".

Ивайло Станчев до момента беше ръководещ редактор на " Капитал ". Той се причисли към екипа на вестника преди седем години, първоначално като кореспондент с сектор " Енергетика ", а по-късно като редактор на отдел " Икономика ". Преди това, в продължение на 10 години, е работил във вестник " Банкер ".

  " Това което ми дава убеденост и мотивация, е страхотният журналистически екип и полезностите, които ни сплотяват ", споделя Ивайло Станчев.

Ивайло ще е седмият основен редактор на " Капитал " от основаването на вестника през 1993 година. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР