Ивайло Мирчев обвини ГЕРБ – правят шоу като ИТНОт ГЕРБ

...
Ивайло Мирчев обвини ГЕРБ – правят шоу като ИТНОт ГЕРБ
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев обвини ГЕРБ – правят шоу като ИТН  

Ивайло Мирчев упрекна ГЕРБ – вършат шоу като Има Такъв Народ

От ГЕРБ приказват за третия мандат и оферират да бъде даден на " Демократична България " единствено с цел да избегнат от отговорност за това, че няма да поддържат втория мандат. Това съобщи в студиото на Нова телевизия депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев. " Когато хората са ви избрали и вие сте победител, вие имате доста тежка отговорност пред хората и не може да се държите като на шоу ", насочи рецензия към партията на Бойко Борисов депутатът.

Иначе от ГЕРБ нямат съществени причини да не поддържат декларацията на " Продължаваме промяната ", която през днешния ден влиза в пленарна зала за разискване откакто до понеделник номинираният за министър председател Николай Денков би трябвало да върне досието с мандата на " Дондуков " 2. Сериозни причини да не поддържат мандата нямат и от Българска социалистическа партия, уверен е Мирчев. Макар и да продължи да убеждава, че вторият мандат и сформиране на постоянно държавно управление е шансът сега политическата рецесия да бъде преодоляна, очевидно Ивайло Мирчев е по-скоро черноглед за случването му. Вчера в пленарна зала той и сътрудниците му видели по какъв начин всички останали политически партии " работят към този момент за избори ".

" От това, което видяхме през вчерашния ден в Народно събрание, всички с изключение на Демократична България работят за избори. Някои от нас напусната залата, тъй като даже не искахме да ставаме очевидци на това, което се случва. "

Иначе Ивайло Мирчев уточни, че декларацията не е предизборна стратегия, а една ясна декларация с цели за ръководство и предизвести, че в случай че политическата неустойчивост в България продължи, страната ще изпусне шанса си за влизане в Еврозоната на 1 януари 2024 година и в Шенген и " няма да има почтени по веригата ". Ще имаме и съществени проблеми с Плана за възобновяване и резистентност.

Третият мандат е отговорност на Румен Радев, той ще избере на кого да връчи мандата, уточни Ивайло Мирчев, като съобщи, че е спекулативно сега да се приказва за това какво ще се случи и какво ще създадат от Демократична България. Във всеки " няма да ни сложи в деликатна обстановка " и от групировката ще поемат отговорността си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР