Ивайло Димитров е новият старши-треньор на дублиращия отбор на Ботев

...
Ивайло Димитров е новият старши-треньор на дублиращия отбор на Ботев
Коментари Харесай

Ивайло Димитров отново пое дубъла на Ботев

Ивайло Димитров е новият старши-треньор на дублиращия тим на Ботев (Враца), който ще се състезава в Северозападната трета футболна лига, осведомят на уеб страницата си от клуба.

В щаба на Димитров влизат досегашният ментор на отбора Лукан Луканов, Ивайло Кунчев и Христо Митов, който ще се грижи за подготовката на вратарите. Митов ще продължи да бъде част и от щаба Росен Кирилов в представителния тим.
 Ботев (Враца) - Ботев (Пловдив) 3:2 в мач от efbet Лига
По-добрият Ботев е от Враца!

Селекцията на Росен Кирилов задълбочи рецесията в лагера на адашите си от Пловдив

Ивайло Димитров е началник на ДЮШ на Ботев Враца, а предходната година води представителния тим в четири мача от елитното състезание - против Черно море, Славия, Локомотив София и Царско село.

" Разполагаме с един извънредно млад тим, който би трябвало да се допре до мъжкия футбол. Именно този преход е значим за момчетата. Едно е да играят единствено в младежки шампионати, а друго е в Трета лига. Средната възраст на състава е малко над 17 години, а в доста от тези момчета има капацитет да влязат в първия тим. Някои участваха интензивно в подготовката на мъжете това лято ", сподели Димитров.

Новият треньор към този момент организира една подготовка с дублиращия тим. В сряда Ботев Враца-2 приема в контролна среща Дреновец. Мачът е плануван за 18:00 часа. За събота е планувана още една инспекция против Вихър Славяново, която също стартира в 18:00 часа във Враца.

Дублиращият отбор може да се похвали и с ново попълнение в лицето на Радослав Захариев. Роденият през 2004 година нападателен халф идва от Лудогорец.

Двама от футболистите пък сега лекуват травми. Ивайло Дудушки и Любомир Василев няма да бъдат разполагаем на Димитров.
 Ботев (Враца) с остра декларация против съдийството
Ботев (Враца) с остра декларация против съдийството

Врачани се стопират на съответни обстановки от дуелите с Берое и Ботев (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР