Ивайла Бакалова не е от жените, които се хващат с

...
Ивайла Бакалова не е от жените, които се хващат с
Коментари Харесай

Любовницата на мафията-от Илия Павлов през Вълка до Брадата-основен свидетел срещу Борисов

Ивайла Бакалова не е от дамите, които се хващат с каквито и да е мъже. Миската постоянно е излизала единствено с господа, които са от милионер нагоре. Тя доста добре знае какво желае от живота, даже и когато е едвам на 19 години. Смуглата хубавица става Мис България през март 2001 г, малко преди да навърши 20. Варненката добива известност единствено за една нощ, като още преди конкуренцията впечатлява шефа на „ Мултигруп ” Илия Павлов, написа “Лупа.бг “. 

За състезанието и до през днешния ден се приказва, че е авансово организиран. В навечерието на конкуренцията несъществуващият към този момент вестник „ Шок ” разгласява на първа страница информацията, че победител ще е точно Ивайла. Скандалът е голям, само че все пак състезанието е извършен и точно Бакалова сграбчва короната. Организатор е „ Мегаталант ”– компанията на Дарина Павлова, брачна половинка на Илия Павлов. Впоследствие смуглата варненка показва извънредно близки връзки със семейство Павлови. Дълго време като градски митове се описват най-различни истории за любовен триъгълник сред Ивайла, Дарина и Илия. Разбира се, забърканите отхвърлят.

„ Дъщерята на Илия и Дарина – Паола, ме забелязала и настояла да ме изберат. Много ме беше харесала. Дарина пристигна да се запознае с мен. Каза, че провежда „ Мис България ” идната пролет и има проекти за мен. И откакто лятото свърши, със сестра ми дойдохме в София. Искахме да аплайваме, само че бяхме изпуснали периодите и започнахме да се готвим за идната година. Записахме се в ИЧС, с цел да научим добре британски език. Взехме апартамент чартърен на ул. „ Парчевич ”. Не познавахме никого. Постепенно започнахме да сътворяваме другари. Бяха сложни месеци, само че ни беше ужасно забавно. Щом мина нова година, стартира подготовката за състезанието „ Мис България ” на Дарина. В началото на февруари ме взеха и ме качиха на Бистрица в резиденцията на „ Мултигруп ”, където ни събраха всички девойки. И животът ми се промени тотално! ” – споделя в едно от дребното си изявленията хубавицата, която отхвърля да е имала интимни връзки с Илия Павлов.

От стилните среди настояват, че любовта им пламва от пръв взор и нищо не може да ги спре. Слуховете настояват, че той даже е бил пред бракоразвод с Дарина, като повода е била Ивайла. Любовните им връзки не престават към 2 години, като приказката приключва с печален завършек на 7 март 2003 година Тогава патрон, изстрелян от наемник, покосява Илия Павлов пред офиса му в София. Първа в „ Пирогов ” и обляна в сълзи идва Ивайла Бакалова. Въпреки че я свързват с Илия Павлов, още преди убийството му миската има връзка с различен авторитетен предприемач – Румен Гайтански – Вълка. Тя се среща с него в настоящо столично заведение, само че не го харесва незабавно.

„ Нито бях чувала за Румен, нито знаех кой е. Той направи първата крачка. Беше смешно запознанство посредством медиатор. Прати го при мен с въпроса: „ Какво да направи, с цел да се усмихнете ”. Не беше обич от пръв взор. Сигурно ми е направил усещане, тъй като беше прекомерно друг от тези, които се въртяха около мен по това време. Той е мощен човек. Заминах за известно време за конкурс и с манекенски задължения в Турция. Останах 20 дни, тъй като завоювах купата „ Модел на Вселената ”. Говорехме  по телефона през тези три седмици. Когато се върнах, започнахме да излизаме. Някак от единствено себе си се разбра, че би трябвало да бъдем дружно. Румен беше мъж на място. Почувствах се сигурна, че има съществени планове. Повярвах, че може да бъде мъжът на живота ми ” – признава хубавицата, която ражда на Вълка щерка Рая, само че двамата се разделиха малко след появяването на бебето. Варненката споделя, че връзките им са се влошили след кавги за битовизми, а не поради друга жена, само че близки до двойката разкриват, че Румен Вълка е познавач на женската хубост и изневерявал много постоянно на миската, а тя не можела да преглътне обстоятелството, че няма да е единствена. След няколко абсурда от ревнивост някогашният притежател на „ Чистотата ” в София натирил Ивайла, като заречен застраховане за нея и Рая до края на живота им. Богаташът оставя на варненката първокласен мезонет в центъра на София и спонсорира продуцентския бизнес, с който се захвана след раздялата им. Годината е черна за хубавицата, тъй като губи племенника си, втория си татко – този, който я е отгледал, и баба си. Всичко това се случва в границите на 12 месеца.

„ Тогава се затворих в себе си доста и се виждах единствено с най-близките си хора, пред които можех да се разплача и да им кажа какъв брой ми е мъчно. Случвало ми се е един-два пъти да се наложи да работя, само че това ми костваше доста сила. Имам работа, а не съм там, като празна съм в тоя миг. Ангажиментът ми свършва, а аз даже не помня какво се е случило ” – признава хубавицата за най-черния си интервал.  Малко по-късно шоубизнесът на миската се провали с гръм и тропот. След като пропадна концертът на Дженифър Лопес, тя задлъжня с 390 000 евро, за които се приказва, че също са покрити от Вълка, а от този момент нито една западна компания не желала да работи с нея. Така хубавицата реши да зареже организирането на концерти и да се захване с недвижими парцели. Бакалова въпреки всичко съумя да се съвземе от трусовете в живота си и не остана дълго сама, като се хвърли в обятията на нов паралия, който и до през днешния ден остава в загадка.

През 2009 година Бакалова взема решение да влезе във „ ВИП Брадър ”, където сред нея и Емил Кошлуков прехвърчат искри, само че не се стига до нищо повече. Малко по-късно идва и идващият пестник за дългокраката манекенка. От медийни изявления се схваща за сериозен спор в фамилията й - става известно, че Ивайла и близначката й Божидара са имали трагично детство. През първите си 3 години миската се споделя Людмила, кръстена на дъщерята на Тодор Живков. Баща й се надява, че ще получи жилище от Тато, само че това не се случва. Родителите се разделят, когато двете девойки нямат и 2 години. С баща си не прекъсват контакт, само че по думите им той ги малтретира. Веднъж провесва Ивайла през терасата, с цел да преодолеела страха й от високото.

Впоследствие мъжът отпътува за Америка и дълго време не поддържа контакт с децата си. Там обаче попада в пандиза за няколко години, а по-късно се връща в България. Божидар Бакалов дълго време употребява медиите като естрада, с цел да опише своята версия. Твърдеше, че Ивайла и Божидара не са негови деца - татко им бил различен, само че той ги осиновил, с цел да избави тях и майка им. Както и това, че те са го ограбили със 75 000 $ и 2 кг злато с подправени пълномощни. В изявленията Ивайла твърди, че ябълката на раздора е апартамент, приписан на близначките от баба им по бащина линия. Таткото Божидар не можел да преживее, че парцелът не е негов, и почнал да упреква дъщерите си във всевъзможни грехове.

През 2014 година Бакалова претърпя и извънредно тежък случай в риалитито „ Къртицата ”. По време на едно от тестванията участниците се изстрелват с катапулт и би трябвало да се приземят на мрежа. Ивайла обаче oплита крайници си, а поради мощния камшичен удар на въжето получава тежка полифрагментна фрактура. Краката й не могат да се освободят и в последна сметка тя увисва с главата надолу. Единият й крак безусловно се оказа натрошен. След лекуване някогашната на Илия Павлов отпътува за Дубай, където живя няколко години и се срещна с сегашния си обичан Веселин Денков, прочут като Весо Брадата.

Двамата въртяха скрито обич е продължение на няколко години, до момента в който милионерът се разведе със законната си жена и тогава варненката се завърна в родината си. През есента на 2020 г Бакалова и Денков бяха задържани дружно на граничен пункт „ Калотина ”. Миската бе освободена бързо, само че Брадата остана в пандиза към 9 месеца. Той беше обвинен като участник в проведена незаконна група за рекет и изнудване. Докато е в ареста, е съветван да „ пусне малко от баницата, с цел да си реши проблемите ”, настояват юристите му. Ресторантьорът бе пуснат от килията, без да е ясно по кое време е извършено правосъдното съвещание, на което е решено неговото освобождение. Днес двамата с Ивайла живеят в нова, просторна къща и настояват, че са щастливи.

Самата Бакалова пък е извикана на разпит от прокуратурата по върнатото назад дело против водача на ГЕРБ Бойко Борисов за „ къща в Барселона “. Днес в коридорите на Народното събрание той съобщи, че не я виждал десетилетия и няма никакви претеснения по въпросното дело.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР