Ивана, красивата дъщеря на култовия рапър от близкото минало Ванко

...
Ивана, красивата дъщеря на култовия рапър от близкото минало Ванко
Коментари Харесай

Дъщерята на Ванко 1 събра погледите с една снимка и какво се случва с красавицата след бала

Ивана, красивата щерка на паметния рапър от близкото минало Ванко 1, несъмнено е Instagram звезда и натрупа хиляди почитатели. Тя не качва постоянно фотоси, само че напоследък се оказва много по-активна в мрежата. Красавицата неотдавна сподели много разголени свои снимки, които меко казано провокираха мъжката половина от почитателите ѝ. 

Черен бански от две елементи и бяла риза - това е една от визиите, на които се е спряла Ивана, а в мненията към нея откриваме много палави оферти, а други вършат елегантни похвали.

Виж още: 18-годишната тийн рапърка Bhad Bhabie печели по милион за 6 часа от OnlyFans с голота

В момента хубавицата си почива и обикаля разнообразни кътчета из страната, излиза наяве от фотосите, които качва в Instagram. На един от фрагментите тя театралничи на огромна канара, а зад нея се открива невероятна панорама. Ивана скоро приключи учебно заведение, само че не е ясно дали ще учи нещо и в каква посока се е насочила. Едно обаче е несъмнено - брюнетката ще има много сполучливо бъдеще.

Виж още: Емили Ратайковски гневна на онлайн тролове: " Срам за всички вас! Не ми пука дали ме ненавиждате "

Дъщерята на Ванко 1 скоро приключи и подвигна шумно празненство, с което означи значимото събитие. За балната вечер хубавицата бе заложила на къса сребриста рокля, сандали на доста висок ток и вдигната на висока опашка коса. Гордият баща качи на story фотография с щерка си, а фотото е от красивия Пловдив.

Виж още: Стяга багажа за далечна дестинация: Симона от " Аз съм Изи " бяга от страната, с цел да учи 

Изображение: https://www.instagram.com/glavchevva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР