Ивана грее от щастие, а Глория е на ръба на

...
Ивана грее от щастие, а Глория е на ръба на
Коментари Харесай

Глория на ръба на нервна криза: Цеца избра Ивана, вместо нея

Ивана грее от благополучие, а Глория е на ръба на нервна рецесия

Крехкото другарство сред двете прими, което демонстрираха със инцидентна среща и ядене в морски ресторант, е на път още веднъж да се разбие. В годините Ивана и Глория не си говореха, само че криеха да има омраза сред тях.

Сега обаче леденото отношение още веднъж ще са настани сред двете топпевици на „ Пайнер “. И повода за враждата им е Цеца Величкович. Защото сръбската турбо легенда избра да извива глас на концерта си в Благоевград с Ивана.

За това персонално се похвали „ певицата на народа “ на персоналния си профил.

„ Ще пея дружно с Цеца Величкович! Това е голяма чест за мен “, избухва в нета айтослийката.

Ивана има цялостното право да победи. Половинката на сръбския мафиот Аркан я избира за повторно да пее с на една сцена преди няколко години.

Но кралицата на сръбския турбофолк отхвърля да назове аргументите, заради които не иса да се изявява на една сцена с други родни чалга певици.

Цеца без пояснение натири Глория, която й се предложи ла персонално. „ Показала вратата “ и на по-младите и обортни Галена и Преслава.

„ Ивана е естествена, непринудена, човек на народа, хората я обичат. А Глория  постоянно се е взимала за примадона, за кралица. Е, по тази причина Цеца я отсвири “,

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР