Иван Влъчков с Хонда Сивик от екипа на Дамасцена Алба

...
Иван Влъчков с Хонда Сивик от екипа на Дамасцена Алба
Коментари Харесай

Иван Влъчков спечели писта Хасково в серия Туринг


Иван Влъчков с Хонда Сивик от екипа на Дамасцена Алба завоюва писта Хасково в своята серия Туринг. Състезанието бе втори кръг от националния шампионат на Затворен маршрут.

Шампионът за последните 2 години води от старта до финала, като сериозна конкуренция му оказа Давид Будев с Хонда Сивик от екипа на Влъчков Рейсинг. Двамата се движеха на близка отдалеченост, като разликата бе към 3-4 секунди.

В края старозагорският водач върна газта и приключи 2-и. Трети се подреди Косьо Йорданов с Хонда Сивик, също от Влъчков Рейсинг, който за първи път кара с такава машина и се показа чудесно.

„ Благодаря на публиката, на екипа ми и на Дамасцена Алба, с помощта на които сме тук и участваме. Карахме дружно с колите в Макси и трябваше да се внимава повече", съобщи Иван след края на спортния ден.

Следващият уикенд Влъчков ще бъде на писта Серес, където ще кара Sin Car R1 с Константин Маршавелов, приключил 2-и в серия Макси, в т. н. Track Day като част от подготовката за плануваното присъединяване в 24-те часа на Льо Ман следващата година. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР