Иван Влъчков с Honda Civic спечели състезанието в серия Туринг

...
Иван Влъчков с Honda Civic спечели състезанието в серия Туринг
Коментари Харесай

Влъчков спечели писта Стара Загора в серия Туринг

Иван Влъчков с Honda Civic завоюва надпреварата в серия Туринг на писта Стара Загора, трети кръг от националния шампионат на Затворен маршрут. Това е трета поредна победа за 18-годишния водач този сезон след тези в Хасково и Русе.

Влъчков, който е първенец за предходната година в Туринг, приключи с 16.406 секунди задатък пред втория Стефан Панчугов след 12 направени обиколи. Трети се класира Красен Василев с Renault Clio. Вторият в решетката Станислав Паришков с Opel Kadett катастрофира още в загряващата обиколка и не започва.

Победата за Иван обаче не пристигна елементарно. В последните обиколки моторът на колата стартира да прекъсва и Влъчков трябваше да понижи доста темпото и да пази техниката. Той се оправи с това, като се възползва от насъбрания огромен задатък в хода на надпреварата.

Основният противник на Влъчков за купата - Стоян Апостолов с Honda Civic, получи проблем с мотора още при започване на квалификациите през вчерашния ден. Ветеранът пропусна надпреварата, като се надява колата да е подготвена за идващия кръг в Бургас след 2 седмици.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР