Иван Узунов е аут от Сървайвър, но успя да спечели

...
Иван Узунов е аут от Сървайвър, но успя да спечели
Коментари Харесай

Иван от Сървайвър: Никой не ме е ругал толкова, колкото един от участниците си позволи

Иван Узунов е навън от " Сървайвър ", само че съумя да завоюва много почитатели от женски пол с присъединяване си в рисковото риалити. 26-годишният доктор от Благоевград изненада доста всички с признанието си, че е гледал единствено първите 2-3 епизода на формата.

" Не обичам да се виждам в профил и по тази причина не знам какво е излъчено. Всъщност аз бях един от най-неподготвените участници, защото бях гледал единствено един български сезон на риалитито и един американски. Някои са гледали над 40 сезона ", сподели Иван в студиото на " Преди обед " пред Деси Стоянова.

" Не скърбя за нищо, единствено ненапълно за отпадането на Маги, тъй като ми беше доста симпатична. Тя бе доста борбена в игрите, разбирахме се добре с нея. Тя беше по-избухлива и Йоана и Борислава се опасяваха от нея ", добави още пластичният хирург, който дефинира Зоран като най-големия стратег от всички, макар че не одобрява държанието му.

" Никой не ме е ругал толкоз, колкото той. Казах му, че не вярвам в него и той се настрой против мен, станах негова цел. Мисля, че Йоана и Борислава ще са с него до един миг ", анализира още Иван.

Колкото до връзките си с някои от дамите, лекарят сподели в прав текст: " Симпатии и другарски връзки – да. Гледайки в този момент фрагментите, може би е имало по-голяма непосредственост, само че нищо повече. На острова бяхме некъпани, мръсни, уплашени. Там си като на изгнание. Нямаш информация за външния свят, коя дата е, какъв брой е часът и т. н. Веднъж попитах един оператор какво е ял, просто желаех да проведа някакъв диалог, и той отговори: " Съжалявам, нищо не мога да ти споделям ".

След завръщането в България Иван прекарва 2-3 седмици със фамилията си. " Опитах се да трансформира отношението си към тях, може би малко и аз се трансформирах, само че човек бързо се връща към старите си навици. Когато се завърнеш от риалитито, виждаш, че животът си тече по същия метод ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР