Иван Цветков и Светосляв Дяков проведоха поредната тренировка на Лудогорец.

...
Иван Цветков и Светосляв Дяков проведоха поредната тренировка на Лудогорец.
Коментари Харесай

Благоевградчаните Иван Цветков и Съни Дяков водят Лудогорец

Иван Цветков и Светосляв Дяков организираха следващата подготовка на Лудогорец. Бившите футболисти на Пирин поемат първенците, само че единствено до намирането на нов ментор, след освобождението на Ивайло Петев. Иначе Георги Дерменджиев ще се завърне в Лудогорец като старши треньор, оповестява Българска телеграфна агенция.

Дерменджиев наследява Ивайло Петев отпред на орлите и по този метод той се завръща след 6 години. От досегашния треньорски щаб си потеглят и огромна част от асистентите на Петев, като остава Светослав Дяков. Лудогорец (Разград) приключи през вчерашния ден 0:0 като посетител на Арда (Кърджали) в 14-ия кръг на Първа лига и изостава на 6 точки от върха. Отделно от това, лудогорци имат и два мача, които могат да ги изстрелят наедно с водача Локомотив (Пловдив). Но пропуснатата победа в Кърджали не е главната причина за треньорската промяна.

Недоволството против Петев изкристализира в два момента и това бяха европейските мачове с Олимпия (Любляна) и с датския Нордселанд. Срещу словенците Лудогорец отпадна неуместно в Шампионската лига, а против датчаните претърпя най-тежкото си проваляне – 1:7.

Очакванията са до края на деня от Лудогорец да разгласят измененията на треньорския пост. Лудогорец в четвъртък гостува на Фенербахче в шампионата на УЕФА Лига на Конференциите и от клуба имат няколко дни, с цел да внесат новия контракт в европейската централа, с цел да може Дерменджиев да води тима от аварийна пейка.

68-годишният Георги Дерменджиев попада в Лудогорец през 2011-а година като помощник на Ивайло Петев и в продължение на три години извършва тази функционалност. През 2014-а е старши треньор и остава до подобен до 31-и май 2015-а година, като за повторно ги вкарва в групите на Шампионската лига.

Шест месеца по-късно след напускането си, е върнат за повторно като старши треньор и интервалът му завършва през 2017-а. Следват негови интервали в Левски (София) и националния тим на България. На 1-и декември 2020-а година е уволнен от поста народен селекционер.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР