Иван Несторов е новият началник на Дирекцията за национален строителен

...
Иван Несторов е новият началник на Дирекцията за национален строителен
Коментари Харесай

Иван Несторов е новият шеф на строителния контрол

Иван Несторов е новият шеф на Дирекцията за народен строителен надзор (ДНСК). Той е назначен на поста от министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, оповестиха от ведомството.

Несторов встъпва в служба от през днешния ден, като заменя на поста Милка Гечева. Нейното освобождение беше обявено първо от вицепремиера Валери Симеонов в профила му във " Facebook ". Тогава от районното министерство прецизираха, че нямат такава информация, а Симеонов съобщи пред " Дневник ", че има " задоволително сигурна информация, с цел да го изнеса това нещо ".

Вицепремиерът изрази съществени подозрения, че Гечева стои зад " покриване на противозаконните плажни нощни заведения на мутрите на плажа " Слънчев бряг-юг ". Според написаното в поста му това са заведенията " Какао ", " Кубанита ", The One и " Бедрум ". Според него те са " издигнати в прорез с нормативните уредби за преместваеми обекти и се простират на декари повърхност върху дюните ".

Новият началник на строителния надзор е приключил висшето си обучение в Букурещ в института по архитектура и градоустройство. Преди да оглави ДНСК, Несторов беше шеф на дирекция " Геозащита и благоустройствени действия " в районното министерство.

Той има 11-годишен стаж в Инспекцията за държавен механически надзор, чийто приемник е ДНСК. Бил е и 18 години в Столичната община, като поредно е заемал позициите шеф на отдел " Архитектура ", шеф на Дирекция " Контрол по строителството " и шеф на Дирекция " Архитектура и градоустройство ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР