Иван МихайловРешаващи дни за съдбата на България. Благодарение на проекта

...
Иван МихайловРешаващи дни за съдбата на България. Благодарение на проекта
Коментари Харесай

Решаващи дни за съдбата на България. Тласкат ли Радев и пионките му страната в орбитата на Русия ?


Иван Михайлов

Решаващи дни за ориста на България. Благодарение на плана на съветския военачалник Решетников страната ни се ръководи от съветската пета колона в лицето на президента Румен Радев и пионките му от държавното управление на Кирил Петков и четворната коалиция на обединенията с съветската партия Българска социалистическа партия и останалите подлоги.

В събота у нас идва военният министър на Съединени американски щати Остин. Според множеството международни медии той ще изиска български ПВО-системи за Украйна. По-точно за ракетите С-300. Такова към този момент бе отправено към Словакия. Към момента Радев и пионките му се държат безусловно несъответстващо за войната на Русия против Украйна. И това е съзнателно. България е в разкрачена позиция сред НАТО, Западният Свят и Москва. Нищо, че официално сме член на Алианса. Благодарение на Корнелия Нинова, водач на Българска социалистическа партия и стопански министър, страната ни отхвърля да даде на Украйна даже отбранително въоръжение като бронежилетки и каски. Преди часове военният министър на Украйна Алексей Резников разгласи пред Европейския парламент, че страната му е поискала от България и Словакия самолети МИГ-29, само че даже не са получили отговор.

Правителството на Кирил Петков, в което има и сякаш десни партии като Демократична България и ДСБ, е в клопката на комунистическата партия и Нинова. И на президента Радев, несъмнено. Който напълно безсрамно разгласи, че желае небето ни да се охранява единствено от български самолети, които да се ремонтират в Русия. Това значи натовска България да налее милиарди долари в съветския военно-промишлен комплекс, което в обстановката на цялостна интернационална изолираност на Русия е цялостен парадокс.

Българска социалистическа партия и Румен Радев работят като прислужници на съветското посолство у нас и на Москва. Благодарение на тях сега България е член на НАТО единствено на хартия, а действително тъкмо противоположното. Още по-лошо, Радев и пионките му тласкат страната в орбитата на съветската мечка с безапелационния си отвод войски на Алианса да бъдат настанени у нас.

Русия ще завоюва тази война. Крим е съветски, кой да е, сподели Румен Радев. Е, още не я е спечелила. Президентът на България, тръгнал към властта от сборището на русофили на язовир „ Копринка “, играе мръсна роля. Уж натовец, Радев е „ троянският кон “ на Москва у нас. По самопризнание на неговия наставник Леонид Решетников.

Да напомним за какво Радев излезе с вдигнат пестник и поведе преврата против законно определеното българско държавно управление през 2020 година?

Това стана откакто прокуратурата влезе в президентството по следствие на двама негови съветници, единият от които бе упрекнат в изнасяне на класифицирана информация за Русия. А в телефона на другия преписка за лобизъм в интерес на съветски олигарх.

Кой заплати за митингите? Според личните му самопризнания, от законно СРС, олигархът Васил Божков-Черепа. Според изявления в медиите защита на беглеца от българското правораздаване в Дубай се обезпечава от съветски специфични служби. Друг спонсор на митингите банкерът-беглец Цветан Василев се крие от 7 години в Сърбия, последният съветски анклав в Европа. Вярвате ли в съвпадения? Аз-не.

Сега към този момент и на последния българин би трябвало да му е станало ясно, че с преврата от 2020-2021 година, натрапеното ни машинно гласоподаване и възкачването на власт на руско-китайския план „ Продължаваме промяната “ задачата на петата съветска колона у нас е реализирана. Според един от нейните прислужници Атанас Атанасов от ДСБ, представящ се герой против Държавна сигурност, комунизма и Българска комунистическа партия, службите ни не били предизвестили за идната война в Украйна.

Не, Атанасов, службите ни, обяздени от Румен Радев, проспаха хибридната война на Русия против страната ни, която стартира не на 24 февруари, а се води повече от година.

Резултатите от нея се виждат с просто око. Масов, нападателен путинизъм, идиотска русофилия, операция на публичното мнение в интерес на Русия.

България единствено на хартия поддържа Украйна, другояче стои встрани. Управниците ни се снишават, чакат накъде ще задуха вятърът и пазят „ националният интерес “, който съгласно тях значи подправен неутралитет. Премиерът се „ бори против Русия “, само че си желае на ниска цена бензин, газ и петрол от „ бензиностанцията с ракетите “. И то в миг, когато велики сили като Франция и Германия заявяват отвод от съветски петрол и газ.

На фона на международното публично мнение в поддръжка на Украйна, България наподобява като Северна Корея, Таджикистан и сходни страни. Ние пазим „ неутралитет “. След изказването на съветската посланичка Митрофанова, с което ни заплаши в случай че продаваме оръжие на Украйна, незабавно изпълзя петата колона. Тя ни изясни същото, което сподели посланичката, че ставаме „ цел “.

Тази поредна съветска опорка е смешна. Ние от дълго време сме цел, зложелател и съперник на Русия съгласно нейната военна теория.

Затова тук се изсипват внезапно американският боен министър и държавният секретар Блинкен. За да налеят малко разсъдък на ръководещите. Според мен тези визити са безсмислени. Ние отново ще бъдем уклончиви, ще споделяме yes,okey, само че няма да създадем нищо. Ще се оправдаваме с националния интерес, който в действителност е ползата на Путин.

Ние сме дървено желязо и „ троянският кон “ на Русия в Европейски Съюз и НАТО съгласно сполучливият израз на един съветски народен представител.

Затова моментът е решителен за страната ни. Има действителен риск България да се трансформира в Молдова, Татарстан или някакъв различен съветски „ стан “. Марионетна република на Москва, радваща се на „ привилегии “ като „ на ниска цена “ газ и „ евтини оръжия “. Осигуряваща на ниска цена море на „ братушките “.

Единственият метод да се преборим с московската пета колона е като излезем на площадите. Да напомним, че и на Запад първичната реакция бе уклончива, само че многохилядните митинги и реакции в света ги принудиха да работят против Русия. Иначе България потъва още веднъж в съветската орбита, откъдето излизане няма.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР