Иван Манчев е собственик на ресторанти, автосервиз и фирма за

...
Иван Манчев е собственик на ресторанти, автосервиз и фирма за
Коментари Харесай

Шеф Манчев успя да се избави от 23 килограма

Иван Манчев е притежател на заведения за хранене, автосервиз и компания за кухненско обзавеждане, водещ е на предаванията " Черешката на тортата “ и " Кошмари в кухнята “. Да му се чуди човек по какъв начин намира време да извършва ослепително всичките си служебни задължения.

Освен, че е съвършен в работата си, съумява да е примерен татко за децата си и страховит брачен партньор за обичаната си Ива…

За себе си споделя, че в предаванията си е подобен, какъвто и в действителния живот, не преиграва и постоянно споделя истината. Ненавижда подправените хора. Популярността не му пречи, само че пък си дава сметка, че е сериозна отговорност. Егото му не е огромно, а и постоянно си прави срещи със самия себе си. Баща му го учил, че човек би трябвало да съблюдава обещанията си. Ако ли пък не е съумял – да си признае, а не да шикалкави.

Не крие, че доста би се обидил, в случай че някой засегне децата или обичаната му. Крайно му е неприятно, когато някои хора настояват нещо за него, без даже да го познават. В края на юни ще отвори и заведение в Свети Влас. Автосервизът му също работи, а от две години се занимава и със софтуерна компания, в която работят много хора.

Не съжалява за нито една от постъпките в предишното си и е безапелационен, че през днешния ден е това, което е, с помощта на това, че е живял по неговия си метод.

Смъртта на татко му, е бил най-тежкият за него удар в персонален проект, липсва му и до през днешния ден.

В рамките на две години и половина е съумял да се избави от 23 кг. от тежестта си. Категоричен е, че човек би трябвало да познава добре организма си, написа " Уикенд ".

Планира да вдигне женитба с обичаната си жена Ива Бека, само че за момента не са избрали съответна дата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР