Иван Ласкин ми липсва страшно много. Ние с него бяхме

...
Иван Ласкин ми липсва страшно много. Ние с него бяхме
Коментари Харесай

Ути прави незабравимо ловджийско парти за рождения ден на покойния Иван Ласкин

" Иван Ласкин ми липсва ужасно доста. Ние с него бяхме близки, познавахме се от години. Лично аз го върших ловджия, вкарах го в тези среди и на 10 март, когато щеше да навърши 49 години, сме решили с неговата ловна дружинка да създадем едно незабравимо празненство за рождения му ден. Ще се лее алено вино и ще се яде вкусна храна в обичана на Иван територия – Карабунар. " С тези думи Ути Бъчваров, един от най-хубавите другари на починалия артист Иван Ласкин, показа по какъв начин ще означи 10 март, рождения ден на сътрудника си от ВИТИЗ, оповестява " България Днес ".

" Беше човек с прелестно възприятие за комизъм. И да, аз в никакъв случай не съм твърдял, че съм въздържател и трезвеник, само че въпреки това, образците, които съм следил - и при Иван, и при други другари, отишли си поради неналичието на баланс сред удоволствието и прекаляването, постоянно са ми светели като алена лампичка. Плюс това сега съм млад баща и не мога да си разреша по никакъв метод да спекулирам с алкохол ", смее се индивидът с фамилия Бъчваров. Според него Иван Ласкин от дълго време тръгнал по криволичещата пътека на пиянството.

" Съветвах го да предприеме нещо, само че в последна сметка решението си е негово. Ние, неговите другари, неведнъж сме се опитвали да му обясняваме до каква степен води пътят, по който е тръгнал. Винаги доста съм се разбирал с него. Бяхме състуденти в първи курс на ВИТИЗ " Кр. Сарафов ", работили сме много дружно, а той пое от мен и Иво Сиромахов и предаването ни в радиото. Как да не обичаш такава светла персона като него, по какъв начин? ", тъжи Ути.

Заупокойна молитва за душата на починалия артист ще направи и дамата на Ласкин - Алекс Сърчаджиева. Случайно или не, датата съответствува с празника на влюбените и Трифон Зарезан - 14 февруари.

Друг артист, който също скърби за кончината на сътрудника си, е Деян Донков. Съвсем скоро той показа, че е имало случаи, в които е виждал Ласкин от " нелицеприятна " страна, само че все пак той за него е добър човек.

" Иван по-скоро искаше да се покаже, че е заплашителен. Понякога обществото те набеждава за страшилище и ти започваш да играеш по свирката му, а това не трябва да става. Въпреки всичко Ласкин е ярък човек. Казвам " е ", тъй като имам вяра, че някъде там продължава да е ", споделя Донков.

Актьорът, който неотдавна изгря и като режисьор с постановката " Любовникът ", в която играе с жена си Радина Кърджилова, не понася злобните мнения от страна на сътрудниците си във връзка с пиянството.

" Ставал съм очевидец на хора, които разясниха Чочо Попйорданов зад тила му, че пристигнал пил на зрелище примерно, и същите тези лица симулираха какъв брой страдат за него и какъв брой им липсва, откакто към този момент си беше отишъл. Това за мен е извънредно двуличие. За страдание доста от нашите " звезди " са подправени герои - нямат тази свръхчувствителност, която имат същинските актьори. И въобще, в случай че има талант в България, той ще е талант на завистта. Бездарниците и некадърниците се съюзяват, с цел да смачкат гения. Но ние не сме тези, които ще съдят. Ние разбираме и нещастието на злите хора. Те рано или късно ще се разкаят ", надява се надареният Деян Донков.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР