Иван Иванов- председателят на КЕВР, публикува в социалната мрежа емоционален

...
Иван Иванов- председателят на КЕВР, публикува в социалната мрежа емоционален
Коментари Харесай

На прощаване: Шефът на КЕВР към колегите си: Всеки ден защитавайте закона

Иван Иванов- ръководителят на КЕВР, разгласява в обществената мрежа прочувствен пост с прощални думи към своите сътрудници от регулатора. Ето думите му във Facebook:

" Наближава денят, в който напущам Комисията. Съдбата реши на една достолепна възраст да поема огромната отговорност на ръководител на българския енергиен и воден регулатор. Изминаха близо 7 години от началото на това огромно предизвикателство.

Днес няма да върша равносметка на всичко, което свършихме дружно през този дълъг интервал. Всеки от вас взе участие със своя професионализъм в активността на регулатора и познава постигнатото. В изготвяните отчети и решения ние непроменяемо пазиме публичния интерес. Заедно опазихме като зеница на окото, независимостта на регулатора, което има основно значение за приемането на способени и обективни решения на Комисията.

Ще споделя с вас по какъв начин, съгласно мен, може да се запази и развива построеното дотук: Винаги давайте най-хубавото от себе си, в никакъв случай не се обезкуражавайте и в никакъв случай не бъдете малодушни.

И най-важното - бъдете смели. Не се поддавайте на напън – нито политически, нито корпоративен, нито от улицата. Всеки ден, във всеки ваш акт защитавайте закона, отстоявайте Вашата подготвеност, правила и честност. Ще ви споделя една мисъл на Джон Кенеди, която е неизменима част от моето верую в живота: „ Смелостта е комбинация от успех и покруса. Важното е човек да прави каквото би трябвало, макар следствията, макар спънките, заплахите и напрежението. Това е в основата на всяка добродетел “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР