Иван Иванов определи като най-спешна задача започване на работа по

...
Иван Иванов определи като най-спешна задача започване на работа по
Коментари Харесай

Атанас Зафиров, БСП: След получаване на коалиционното споразумение, то ще мине през партийните органи

Иван Иванов дефинира като най-спешна задача започване на работа по Бюджет 2022

" В очакване сме на финалния вид на съдружното съглашение, с цел да може то да мине през съответните партийни органи на партиите, участващи в бъдещата коалиция, и да вървим към окончателното сключване на съглашението. " Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в " Тази заран " по бТВ.

" Имахме подготвеност във вторник да свикаме нашия Национален съвет, защото всички наши забележки по съглашението бяха изчистени. Разбрахме, обаче, че нашите сътрудници имат още неща за доизчистване. Надявам се през днешния ден до обяд да имаме дефинитивна подготвеност ", разяснява той.

Зафиров удостовери, че всяка от трите партии ще подпише двустранно съглашение с " Продължаваме промяната ".

" Още на експертните групи се видя, че всички различия са оставени на втори проект и вървим към дефинитивно съглашение. Хубавата вест е, че българските политици са напът да не стоварват още една рецесия на българското население ", сподели още Атанас Зафиров.

" Най-важната задача в този момент е започване работа по Бюджет 2022. В него са заложени извънредно огромни упования за обществена правдивост. Българска социалистическа партия ще бъде поръчител за осъществяване на всички тези политики, които да запазят обществения мир в страната и да подсигуряват разцвет на българското общество ", съобщи заместник- ръководителят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Иван Иванов в предаването " Здравей, България ".

В ефира на Нова телевизия той дефинира като наложително превъзмогването на социално-икономическата и здравната рецесия, и недопускането на повишаването на тока за битовите консуматори.

" В тези договаряния ние дадохме своята експертиза и принос за правенето на текстовете на съдружното съглашение. Когато то бъде готово в финален вид, ще бъде призован нашият народен орган, с цел да бъде утвърдено ", уточни Иванов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР