Иван Иванов и Елизара Янева отпаднаха на осминафиналите на сингъл

...
Иван Иванов и Елизара Янева отпаднаха на осминафиналите на сингъл
Коментари Харесай

Иван Иванов и Елизара Янева отпаднаха на осминафиналите на сингъл на европейското лично първенство до 16 г. в Парма

Иван Иванов и Елизара Янева отпаднаха на осминафиналите на сингъл на европейското персонално състезание за юноши и девойки до 16 година в Парма (Италия).

При юношите Иванов позволи поврат и загуби с 6:3, 3:6, 4:6 от Пиерлуиджи Базиле от Италия. Преди този мач Иванов записа две победи без да загуби сет.

При девойките Елизара Янева загуби на осминафиналите с 2:6, 2:6 от Йелин Вандроме от Белгия. Преди този мач Янева също реализира две победи без да загуби сет.

По-рано през днешния ден Росица Денчева се класира за четвъртфиналите на сингъл при девойките. Поставената под №3 българка разгроми с 6:1, 6:1 Зарина Шнидер от Швейцария. Така в първите си три мача Роси е изгубила единствено осем гейма. Денчева победи в първия кръг Александра Панайотиду от Гърция с 6:0, 6:1, а във втория се наложи с 6:4, 6:1 над Дария Бибанина от Финландия. За място на полуфиналите Денчева ще играе против Мелида Биро от Унгария.

По-късно през днешния ден Росица Денчева и Елизара Янева ще играят на четвъртфинал в шампионата на двойки при девойките. Поставените под №1 българки ще играят против Миа Поханкова и Соня Депешова от Словакия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР