Иван Бозев става изпълнителен директор и генерален мениджър на Lenovo

...
Иван Бозев става изпълнителен директор и генерален мениджър на Lenovo
Коментари Харесай

Българин става шеф на Lenovo за Централна и Югоизточна Европа

Иван Бозев става изпълнителен шеф и общоприет управител на Lenovo за Централна и Югоизточна Европа, считано от 1 януари 2018 година.

Той има голям опит в региона на технологиите и софтуерните нововъведения като до този миг беше изпълнителен шеф на Lenovo за Югоизточна Европа.

Бозев уголемява отговорностите си и към този момент ще ръководи PC бизнеса в България, Хърватия, Чехия, Гърция, Унгария, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и още шест източноевропейски страни. Той ще работи под шапката на Франсоа Борнибу - президент на Lenovo за ЕМЕА (Европа, Близкия Изток и Африка) и ще бъде основан в София.

Иван Бозев работи за Lenovo повече от 17 години. Заемал е разнообразни постове в компанията и познава добре другите бизнес модели и потребителски привички в Югоизточна Европа.

Иван Бозев има магистърска степен от Техническия университет във Виена. Живее в София и измежду заниманията му са ските, плуването и пътешествията.

Lenovo е световна $43-милиардна компания, сложена в международната ранглиста на Fortune 500. Lenovo e водач в даването на новаторски потребителски и бизнес технологии и центрове за данни. Портфолиото от висококачествени, сигурни артикули и услуги обгръща компютри (включително именитите ThinkPad и YOGA марки), работни станции, сървъри, сториджи, компютърни мрежи, програмен продукт (включително решенията ThinkSystem и ThinkAgile) смарт тв приемници и семейство от мобилни артикули като смарт телефони (включително марката Moto), таблети и приложения. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР