Иван беше казал на полицаите, че е въпрос на време

...
Иван беше казал на полицаите, че е въпрос на време
Коментари Харесай

Добри Божилов: Ако Тонев ме беше убил преди време, сега Нав щеше да е жив!

Иван беше споделил на служителите на реда, че е въпрос на време да го простреля, показа различен комшия

Пето РПУ ще ревизира дейностите на чиновниците си по сигналите за тормоз от Румен Тонев, упрекнат за убийството на психолога Иван Владимиров. По думите на съседи са подавани голям брой сигнали против 52-годишния мъж, а психологът даже е предизвестил служителите на реда за вероятно закононарушение.

„ И Иван това им беше споделил на служителите на реда, че е въпрос на време да го простреля “, сподели пред Димитър Цветков, комшия.

В студиото на „ Тази заран “ майката на Иван Владимиров описа за загубата.

„ За мен той е едно голямо сърце, което носеше като факла и осветяваше всички към себе си “, сподели Слава Иванова.

Тя сподели, че фамилията ѝ е подлагано на систематичен тормоз от Тонев.

„ Аз мисля, че това е доста добре планувано с най-малкия подробност. Имаше една обстановка, която е разказана в една моя тъжба. Той ме причака на отворена врата и сподели „ Аз ти върша последно предизвестие “. Единственото, на което съм се уповавала е някаква законова власт да предприеме някакви естествени ограничения, които се взимат в такива обстановки “, сподели Слава Иванова.

„ Тормоз, дълготраен тормоз. Нямаха секунда успокоение. Кой ще ни го върне Ваньо “, попита лелята на Иван Владимиров Снежана Томова.

Съседи също са подавали сигнали против някогашния служител на реда.

„ Преди 15-16 години навръх това стълбище – същата история. Разправия сред мен и същия психологично болен или не знам какъв човек, който с изваден револвер се разправяхме тук. Ако ме беше умъртвил тогава, в този момент Нав щеше да е жив “, описа Добри Божилов, който преди години е живеел в кооперацията.

От прокуратурата желаеха най-тежката мярка за обвинения - задържане под стража.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР