Иван Белишки получи обвинение за закана с убийство над депутат

...
Иван Белишки получи обвинение за закана с убийство над депутат
Коментари Харесай

Иван Белишки с обвинение за закана с убийство към депутат


Иван Белишки получи обвиняване за закана с ликвидиране над народен представител от " Възраждане ". Арестът му е продължен за период до 72 часа. След това съдът би трябвало да реши дали да го остави за непрекъснато в ареста.

Взаимните обвинявания сред депутата Стоян Таслаков от " Възраждане " и Иван Белишки - наследник на кмета на Панагюрище, се трансферираха и в коридорите на Народното събрание.

При ареста си Иван Белишки изясни пред bTV, че не е нападал никого, а нападнатият е бил той.

„ Не съм заплашвал, Стоян Таслаков ме удари пред входа – има камери, чакаме да завърши досъдебното произвеждане. Г-н Таслаков ме удари, след това бях удрян от други лица, маскирани “, разяснява синът на кмета на Панагюрище.

На сутринта се чу и другата версия. Депутатът от " Възраждане " Стоян Таслаков уточни, че от няколко месеца е заплашван от кметския наследник. А през вчерашния ден обстановката е ескалирала пред дома му.

„ Директно потегли със заплашителна стъпка към мен, аз носих багажи и двете ми ръце бяха заети. Успях да го отблъсквам и да го отблъсна, след което бръкна в чантичката си и извади револвер. За елементи от секундата се почудих дали да го обезвреждам или да побягна, влязох в прилежащия магазин, той ме последва. Възможно е, отблъсквайки го, да съм го одраскал “, разяснява Таслаков.

Според него в главната на заканите стоят негови дейности като народен представител.

„ Първият случай на закани от него се появи, откакто пуснахме сигнал и арестуваха кмет на Стамболийки “, сподели още депутатът.

От " Възраждане " показаха, че и различен техен народен представител – Климент Шопов, е получавал закани от кметския наследник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР