Ива Николова напуска близкия до ГЕРБ сайт ПИК, на който

...
Ива Николова напуска близкия до ГЕРБ сайт ПИК, на който
Коментари Харесай

Ива Николова напуска ПИК

Ива Николова напуща близкия до ГЕРБ уебсайт ПИК, на който през последните години беше основото лице. Тя заяви пред публицисти в Народното събрание, че молбата ѝ за овакантяване към този момент била написана и ще работи в ПИК до края на седмицата, заяви OFFNews.

Николова не е показала каква е повода за решението ѝ.

През годините Николова е работила във вестниците " Новинар ", " Политика " и " Монитор ". Била е в ТВ " Европа ", ТВ7 и NBT. Работила е и в „ Блиц “, а в последните години, като лице на " ПИК " и " ПИК ТВ ".

Сайтът ПИК е един от главните бранители на ръководството на ГЕРБ, както и на основния прокурор Иван Гешев.

През последните месеци издателят на ПИК Недялко Недялков, дружно с издателя на " Труд " Петьо Блъсков, някогашния водещ и ексевродепутат Николай Бареков и ММА-боецът Станислав Недков-Стъки се заеха за упорстват за връщане на хартиената бюлетина. Те проведоха подписка и я внесоха в Народното събрание, а интензивността им съответства с настояванията на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия хартиената бюлетина да се върне.

В момента изборният закон планува в секциите с над 300 гласоподаватели да се гласоподава единствено с машини, а в по-малките – единствено с хартиена бюлетина.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР