Ива, моля те, ела да ме видиш утре следобяд, моля

...
Ива, моля те, ела да ме видиш утре следобяд, моля
Коментари Харесай

Шофьорът от мелето пред КАТ Пловдив: Ива, ела да ме видиш!

" Ива, апелирам те, ела да ме видиш на следващия ден следобед, апелирам те! ". Това извика Александър Паталенски в правосъдната зала през вчерашния ден, с цел да помоли въпросната дама, присъстваща на процеса, да го посети за рандеву. " Не съм използвал опиати, а медикаменти, които излизат false positive " (фалшиво позитивни - бел.ред.), добави още той пред камерата на Plovdiv24.bg .

До момента няма доказателства, че подсъдимият Александър Паталенски страда от психологично заболяване. Началникът на ареста в Пловдив е уверил прокурора по делото Атанас Илиев, че на Паталенски му се оказва всевъзможен тип здравна помощ. Досега обаче не е имало потребност, съобщи Илиев.

Очаква се да излезе експертното умозаключение за назначената експертиза на кръвта.  Тогава ще се реши дали да се наложи промяна в повдигнатите обвинявания. 

Не е ясно по кое време ще излезе експертизата поради понижения състав в летния интервал. Отговорът се чака до 2-3 седмици. В последна сметка Пловдивският областен съд през вчерашния ден остави в ареста Александър Паталенски.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР