Ива Митева и Любомир Каримански със сигурност няма да са

...
Ива Митева и Любомир Каримански със сигурност няма да са
Коментари Харесай

Разочаровани от Слави Трифонов правят своя партия

Ива Митева и Любомир Каримански сигурно няма да са част от листите на " ИТН " за идните избори. Те ще влязат в листите независимо, само че със собствен политически план.

Това излиза наяве от оповестената за на следващия ден конференция на новата групировка " Заедно " , която се показва за политически план.

Припомняме, че Ива Митева и Любомир Каримански бяха едни от главните лица на партията " ИТН " и в трите Народното събрание, за които се състезава партията на шоумена.

Иван Митева даже бе и ръководител на 45-то Народно заседание, по-късно бе и зам.-председател, само че непроменяемо измежду водещите в парламентарната група.

Любомир Каримански бе ръководител на бюджетната комисия и също водещо обществено лице в парламентарната група.  около месец след последно извършените избори, които Слави Трифонов загуби оглушително, като не мина даже и бариерата за влизане в Народното събрание от 4%. , че в действителност в никакъв случай не е бил член на " ИТН ".

" ИТН " се готвят още веднъж за изборите, подсилвайки акцията си с оповестена за смяна на конституционния модел на страната към президентска република. 
 Има Такъв Народ се записва за изборите, Трифонов лидер на листа
Има Такъв Народ се записва за изборите, Трифонов лидер на листа

От партията са уверени, че ще преодолеят бариерата за влизане в парламента
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР