ITV's I`m A Celebrity... Get Me Out Of Here! победителят

...
ITV's I`m A Celebrity... Get Me Out Of Here! победителят
Коментари Харесай

ITV I`m A Celebrity`s Сам Томпсън разкрива истинската причина Зара Макдермот да не е била там, за да се срещне с него

ITV's I`m A Celebrity... Get Me Out Of Here! спечелилият Сам Томпсън разкри, че обезверено желае да се прибере вкъщи, с цел да види приятелката си Зара Макдермот.

Звездата от „ Островът на любовта “ не е съумяла да стигне до Австралия, с цел да поддържа приятеля си от Made In Chelsea по време на престоя му в джунглата лагер, защото тя беше заета назад в Обединеното кралство с най-новата серия на Strictly Come Dancing.

Докато Сам беше приветстван от най-хубавия си другар и звездата от TOWIE Пийт Уикс, той разкри, че няма самообладание да получи вкъщи и да прекарате Коледа със Зара и да вършиме „ дребни глупави неща “ след изтощителния му престой в джунглата.

Говорейки извънредно за Mirror, Сам разкри: „ Наистина, в действителност, в действителност ми липсваше моята гъска [Zara] и нямам самообладание да се прибера у дома и да я стисна. Тя сподели, че не може изчакайте да прекараме Коледа дружно и просто правете дребни глупави неща, като да се настаните комфортно на дивана и да украсите елхата, всички неща, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР