(ИТН) ще проведе днес консултации за правителство с ПГ на

...
(ИТН) ще проведе днес консултации за правителство с ПГ на
Коментари Харесай

ИТН ще проведе консултации с ПГ Изправи се БГ! Ние идваме! и БСП

(ИТН) ще организира през днешния ден съвещания за държавно управление с ПГ на от 11 часа.

Най-голямата парламентарна партия " ИТН " към този момент стартира договаряния и съвещания за съставяне на държавно управление с Демократична България, а срещата им се организира в петък. От Има Такъв Народ изпратиха предложения до всички парламентарни партии, само че без ГЕРБ, за договаряния по целите на бъдещия кабинет с техен мандат.
 Диалогът сред Има Такъв Народ и Демократична България бил градивен, Тошко Йорданов мълчи за Движение за права и свободи Диалогът сред Има Такъв Народ и Демократична България бил градивен, Тошко Йорданов мълчи за Движение за права и свободи
Кабинети се редят, когато се прави съществено месеци наред. Надявам се мощно да не става дума за подобен интервал от време и няма да стане за...

Срещите ще се проведат в постройката на Народното събрание в петък, събота и неделя.

В събота следва среща сред Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия от 14 ч., а в неделя с Движение за права и свободи от 11 ч.

Корнелия Нинова към този момент уточни, че поканата на „ ИТН “ за диалог с левицата по отношение на проектокабинета Българска социалистическа партия ще я одобри, а към този момент са определели и контактна група, която да взе участие в срещата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР