ИТН се изплашиха, че Бойко Рашков ще влезе в КПКОНПИ

...
ИТН се изплашиха, че Бойко Рашков ще влезе в КПКОНПИ
Коментари Харесай

Нинова: ИТН се изплашиха, че Рашков ще влезе в КПКОНПИ, и напуснаха преговорите

ИТН се изплашиха, че Бойко Рашков ще влезе в КПКОНПИ и ще стартира да работи. Затова по този начин внезапно споделиха, че стопират договарянията. След отдръпването на Има Такъв Народ Слави Трифонов не ми се е обаждал да ми каже като мандатоносител, че се отдръпва от договарянията.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред Нова нюз, разяснявайки по какъв начин вървят договарянията за сформиране на държавно управление и изтеклия запис за среща на " Демократична България ".

Христо Иванов ми се обади след записа през вчерашния ден, сервира нещо като опрощение с претекста да не разбирам думите му в записа по метода, по който са интерпретирани.

По думите й изтеклият запис от срещата на ПГ на Демократична България е единствено фиктивен мотив Има Такъв Народ да се отдръпват от договарянията.

Дипломатично се изрече президентът Радев през днешния ден. Конституционен съд не дава периоди за третия мандат, само че съдът пояснява периода на третия мандат като за първите два - по седмица. Преди време по същия метод Българска социалистическа партия получи третия мандат, тогава всички ни молеха да държим мандата, а в този момент всички даже ни заплашват да го върнем, върна лентата обратно Корнелия Нинова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР