ИТН е на точно една крачка преди официалното влизане в

...
ИТН е на точно една крачка преди официалното влизане в
Коментари Харесай

Трифонов през март: Няма да се коалирам с ГЕРБ, БСП, ДПС! Мога да си го татуирам, но е тъпо

ИТН е на тъкмо една крачка преди формалното влизане в съдружно държавно управление – дружно с Политическа партия, Демократична България и… Българска социалистическа партия. Последното може да се оцени като неприятна изненада за симпатизантите на Слави Трифонов. Или най-малко тези от тях, чиято памет не им изневерява и имат мемоари няколко месеца обратно.

„ Партия „ ИТН “ няма да се коалира с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, нито с някоя от патриотичните обединения, които за идните парламентарни избори се разделиха за присъединяване “, това буквално съобщи Трифонов във Facebook изявление на 20 март 2021. Според него тези (в това число и БСП) са „ статуквото “, отговорно „ за това състояние “.

„ Няма да се коалирам с тях, мога да си го татуирам, само че е жалко “, разясни какъв брой тъкмо е безапелационен в убежденията си Трифонов.

Тогава той беше безусловно неотстъпчив, че виждал евентуални съдружни сътрудници САМО в Демократична България и партията на Манолова, които били „ по-малкото неприятно “.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР