Италия спечели с 2:1 срещу Унгария у дома в среща

...
Италия спечели с 2:1 срещу Унгария у дома в среща
Коментари Харесай

Италия приземи Унгария за 45 минути

Италия завоюва с 2:1 против Унгария вкъщи в среща от група 3 на Дивизия А в Лигата на нациите. " Скуадра адзура " изигра отличен мач и пропусна да запише безапелационна победа над тима, който единствено преди няколко дни разплака Англия. Николо Барела (30) и Лоренцо Пелегрини (45) вкараха за италианците, а голът за гостите пристигна след автогол на Джанлука Манчини в 61-ата минута.
Снимка: БГНЕС  Италия приземи Унгария за 45 минути (ВИДЕО)
" Скуадрата " стартира доста интензивно и още във втората минута Манчини можеше да открие, само че стреля с глава в ръцете на вратаря Денес Дибуш. В 13-ата минута отново той бе във фокуса на вниманието, откакто игра с ръка в наказателното си поле при осъществяване на директен свободен удар, само че бързата инспекция с ВАР не докара до дузпа. Гостите дадоха отговор с шут на Роланд Шалай в 26-ата минута, който беше избит от Джанлуиджи Донарума.

Снимка: БГНЕС  Италия приземи Унгария за 45 минути (ВИДЕО)
В 30-ата минута Италия поведе с гол на Николо Барела, който получи отличен пас от Спинацола пред наказателното поле. Две минути преди почивката Распадори изведе Пелегрини на добра позиция, само че вместо да стреля, той потърси с пас Ньонто. 18-годишният нападател обаче беше изпреварен от неприятелски бранител за топката. При идната офанзива на италианците Политано преодоля Атила Шалай отдясно и върна топката в наказателното поле. Тя стигна до Пелегрини, който направи 2:0.
Снимка: БГНЕС  Италия приземи Унгария за 45 минути (ВИДЕО)
Унгария стартира по-добре втората част и в 53-ата минута се наложи Донарума да се намесва уверено след удар на Собослай. Две минути по-късно Политано разтресе напречната греда с отдалечен шут.

В 61-ата минута резервата Атила Фиола центрира, а Манчини с нескопосана интервенция прати топката в личната си врата за 2:1. Автоголът вдъхна убеденост на гостите и те погледнаха по-смело към италианската врата. В 69-ата минута Донарума избави два поредни удара на Роланд Шалай и Вили Орбан.
Снимка: БГНЕС  Италия приземи Унгария за 45 минути (ВИДЕО)
До края на мача не се стигна до съществени положения за гол и по този начин " адзурите " завоюваха първата си победа в тазгодишното издание на Лигата на нациите.

Италия поведе в класирането на групата с актив от 4 точки, а Унгария към този момент е на втората позиция със своите 3 пункта. Следва Германия с 2 точки, а Англия е на дъното единствено с 1 извоюван пункт.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР