Италия и Нидерландия завършиха 1:1 в Бергамо и поделиха по

...
Италия и Нидерландия завършиха 1:1 в Бергамо и поделиха по
Коментари Харесай

Италия и Нидерландия не успяха да се победят

Италия и Нидерландия приключиха 1:1 в Бергамо и поделиха по точка в група 1 на Лига А от шампионата Лига на нациите. Лоренцо Пелегрини (16) изведе домакините напред, а Дони ван де Беек (25) изравни.

Първата заплаха пристигна в 16-ата минута и приключи с попадение в мрежата на гостите, дело на Лоренцо Пелегрини след пас на Николо Барела. Четири минути по-късно и Имобиле се измъкна зад последния в защитата на „ лалетата “, само че се забави и не съумя да шутира. Нападателят на Лацио получи нов късмет в 23-ата, само че този път вратарят Силесен избави. Две минути по-късно Дони ван де Беек изравни за „ оранжевите “, откакто преди този момент несъзнателно спря удар на Мемфис Депай. До края на полувремето пропуски от домакините направиха Спинацола и Д‘Амброзио, а за гостите късмет пропиля Люк де Йонг. След почивката в 56-ата Имобиле се оказа самичък против вратаря, само че шутира в него. Мачът продължи да бъде динамичен, само че двата отбора пропуснаха възможностите си до края.

В същото време Полша разруши вкъщи Босна и Херцеговина с класиката 3:0 и излезе на първата позиция в тази група. Още в 14-ата минута гостите останаха в понижен състав след аления картон на Ахмедович. Това улесни доста домакините и звездата им Роберт Левандовски (40, 52) вкара два гола, а един добави Карол Линети.

„ Дружина полска “ се възползва от ремито в другия мач и поведе във краткотрайното класиране със 7 точки пред Италия с 6 и Холандия с 5. Босна и Херцеговина е с 2 точки от 4 мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР