Италия да бъде дисквалифицирана от Евровизия 2021 и да се

...
Италия да бъде дисквалифицирана от Евровизия 2021 и да се
Коментари Харесай

Отпразнуваха ли Maneskin победата с дрога?

Италия да бъде дисквалифицирана от Евровизия 2021 и да се откаже от първото си място – за това упорстват част от почитателите на състезанието броени часове след неговото осъществяване, написа Монитор. До абсурда се стигна, откакто онлайн бе публикувано 3-секундно видео от снощната гала. От фрагментите се вижда по какъв начин фронтменът на групата Maneskin – Дамиано Давид, се навежда към масата. Камерата не снима каква е повода за това придвижване. Мнозина обаче заподозряха в придвижванията му приложимост на кокаин.

Те показаха възмущението си, че това се излъчва по национални малките екрани в 39 страни. Коментиращите онлайн подчертаха, че нито алкохолът, нито различен тип опияняващи субстанции са неразрешени на Евровизия. "Свободна от ковид зона, само че не и от кокаин ", възмути се консуматор на Туитър след края на концерта. Според други фенове на състезанието и спечелилите от Италия пък Давид съобщил на конференция след финала, че някой бил изпуснал чаша от масата.

"Не употребявам кокаин, не. Не използвам опиати ", декларирал артистът и пред медии, представен от нидерландското издание AD.
Встрани от породилото безредици навеждане на Давид, Maneskin оповестиха, че ще отпразнуват триумфа си като скочат в реката. Тяхното обичано осъществяване за вечерта пък било на Украйна. От италианската делегация оповестиха, че макар спекулациите, че Верона е ранен любимец за хазаин на Евровизия 2022, това в действителност ще се обясни след осъществяване на търг.

Припомняме, че италианците дължат триумфа си най-вече на меломаните, които ги изстреляха на върха посредством телевота. Наш ата представителка Виктория Георгиева също се показа почтено, като зае 11-о място. Тя има еднакъв брой точки с гръцката изпълнителка, която бе сложена на десето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР