Италианците ще могат да прекарат летните си отпуски по плажовете

...
Италианците ще могат да прекарат летните си отпуски по плажовете
Коментари Харесай

Конте: Ще прекараме лятото по плажовете, не по балконите

Италианците ще могат да прекарат летните си отпуски по плажовете и по огромните туристически дестинации в страната, а не по балконите на домовете си. Това заяви италианският министър председател Джузепе Конте пред в. Corriere della sera.
" Няма да прекараме лятото си по балконите, оставяйки хубостите на Италия в карантина. Ще можем да отидем на плажовете, планините ида се разходим в нашите красиви градове ", добави Конте.
Той добави, че би било хубаво италианците да прекарат ваканциите си в Италия, макар че тези ваканции ще бъдат разнообразни, тъй като хората ще би трябвало да бъдат деликатни и да следват рекомендациите и ограниченията на Щаба за битка с разпространяването на ковид.
Премиерът не загатна дали италианците ще могат да пътуват в чужбина, защото все още това е неразрешено. Рестрикциите поради ковид, които са в действие в страната, не разрешават даже да се пътува от една провинция до друга без основателна прицина. Отмяната на тази възбрана завити директно от хода на болестта в страната, посочи министър председателят на Италия.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 10 май
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР