Италианският втородивизионен Фоджа се размечта за треньора на Левски Делио

...
Италианският втородивизионен Фоджа се размечта за треньора на Левски Делио
Коментари Харесай

Слабак от Италия поиска Делио Роси

Италианският втородивизионен Фоджа се размечта за треньора на Левски Делио Роси. Клубът е на дъното в Серия “Б” и се чака в околните дни да направи треньорска рокада. Резултатите при Джовани Стропа не са по никакъв начин положителни и от клуба към този момент търсят негов заместител.

Едно от най-желаните имена от Фоджа съгласно медиите в Италия е това на треньора на “сините” Делио Роси. Специалистът има 130 мача като футболст на клуба, а също така е бил и треньор на първия отбор, както и в школата преди години. Той води Фоджа през сезон 1995/96. На Апенините обаче са наясно, че Роси на този стадий ще си остане единствено фантазия, защото няма по какъв начин да остави Левски и да поеме отбор от дъното на Серия “Б”. Фоджа се намира на предпоследното 21 място в класирането. От 11 кръга тимът е спечелил 11 точки, като е осъществил 17 гола, а е получил 27.

Делио Роси се употребява с цялостната поддръжка на притежателя на Левски Спас Русев. Само преди десетина дни босът съобщи, че към момента е прекомерно рано да се прави каквато и да е оценка на работата на италианеца. Задачата за пред Роси е да построи тим, който да направи пробив в евротурнирите през идната акция. През зимата треньорът ще има опция да направи селекция и да моделира състава по своите визии. Очаква се привлечените на “Герена” през паузата да бъдат единствено чужденци.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР