Италианският вицепремиер Матео Салвини посочи председателя на Европейската комисия Жан-Клод

...
Италианският вицепремиер Матео Салвини посочи председателя на Европейската комисия Жан-Клод
Коментари Харесай

Салвини: Юнкер и бюрократите в Брюксел са истинските врагове на Европа

Италианският вицепремиер Матео Салвини уточни ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и бюрократите в Брюксел като "истинските врагове на Европа ". Според италианеца Юнкер и брюкселската администрация оказвали напън за бюджетни рестрикции и отворени граници.

Салвини съобщи, че изборите за Европейски парламент през идната година ще бъдат борба сред тези, които се концентрират върху основаването на работни места и тези, които са по-загрижени за налагане на строги ограничавания, като президента Юнкер и Пиер Московичи - еврокомисарят, отговарящ за икономическите въпроси.

Италианският вицепремиер бе в компанията на френската националистка Марин Льо Пен по време на събитие в Рим.

Матео Салвини акцентира, че строгите ограничавания, налагани от Европейски Съюз в последните години, са създали Италия по-бедна и са усили дълга й.

Марин льо Пен на собствен ред прикани за радикални промени в структурите на Евросъюза, тъй че националните държавни управления да имат по-голям глас при вземането на решения.

"Ние се борим против Европейски Съюз, който се трансформира в тоталитарна система ", означи льо Пен, представена от Bloomberg. Нейната цел е да завоюва идните евроизбори и да работи за "Европа на нациите ", която щяла да върне властта в ръцете на хората и да я отнеме от брюкселската администрация.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР