Италианският шампион Ювентус е близо до привличането на изгряващата звезда

...
Италианският шампион Ювентус е близо до привличането на изгряващата звезда
Коментари Харесай

Юве изпусна Холанд, но уреди друг суперталант

Италианският първенец Ювентус е покрай привличането на изгряващата звезда Деян Кулушевски, който от началото на сезона свети с екипа на Парма. Новоизлюпеният шведски национал е благосъстоятелност на Аталанта, само че играе чартърен за " дуковете " и в 17 мача може да се похвали с 4 гола и цели 7 асистенции. Силните му изяви приковаха интереса на водещите клубове, а от Юве са побързали да изпреварят конкуренцията, с цел да не го изтърван, както се случи с миналия в Борусия (Дортмунд) Ервин Холанд.

По информация на журналиста Фабрицио Романо " бианконерите " ще платят 35 млн. евро за 19-годишния нападателен халф. Ако бъдат задействани и плануваните бонуси, сумата ще доближи близо 50 млн. евро. Самият Кулушевски ще подпише договор до 2024 година. Той към този момент е договорил персоналните си условия и ще получава сред 2 и 3 млн. евро на сезон.

Идеята е Кулушевски, който е роден в Стохолм, само че има корени от Северна Македония, да остане в Парма до лятото. Това обаче може да се промени, в случай че на " Енио Тардини " се съгласят да вземат ненужния в Ювентус Марко Пяца.

Доскоро се смяташе, че любимец за подписа на младия швед е Интер. Наполи, Байерн (Мюнхен), Челси, Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед също бяха на опашката за техничния халф.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР