Италианският премиер Джорджия Мелони иска 100 000 евро в съда,

...
Италианският премиер Джорджия Мелони иска 100 000 евро в съда,
Коментари Харесай

Италианският премиер попадна в порно скандал

Италианският министър председател Джорджия Мелони желае 100 000 евро в съда, откакто подправено еротично видео с нейно присъединяване беше оповестено в интернет. 

Deepfake порно видеоклиповете са онлайн от месеци и са получили милиони гледания по целия свят. Дело за клюка е формирано против двама мъже - 73-годишен татко и 40-годишен наследник. Мелони ги рапортува, преди да поеме поста началник на държавното управление, съобщи медията la Repubblica.

Разследването е осъществено от пощенската полиция, която е проследила двамата мъже до псевдонима, употребен на уеб страницата, и по-късно до телефонния номер, от който са били публикувани подправените видеоклипове.

Мелони към този момент разгласи, че е поискала обезщетение в размер на €100 хиляди, които по-късно ще бъдат дарени за щедрост на дами, жертви на принуждение.

" Искът има за цел да бъде обръщение към всички дами, станали жертва на този тип принуждение, с цел да не се опасяват да го алармират. Този жест (превеждане на парично обезщетение на фонда - бел.ред.) е алегоричен и има за цел да способства за отбраната на жертвите - дами, които постоянно неумишлено стават цели на закононарушения от този тип ", сподели юристът на ищеца Мария Джулия Маронгиу.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР