Италианският певец Ерос Рамацоти и съпругата му, моделът Марика Пелегринели,

...
Италианският певец Ерос Рамацоти и съпругата му, моделът Марика Пелегринели,
Коментари Харесай

Ерос Рамацоти се развежда за втори път?

Италианският артист Ерос Рамацоти и брачната половинка му, моделът Марика Пелегринели, са пред бракоразвод, написа италианският в. “Кориере каузи сера ”, като се базира на седмичника “Спай ”. Двойката се срещна преди 10 години на гала по връчване на музикални награди, на която Марика връчи отличие на Ерос. Двамата се ожениха през 2014 година Те имат две деца – Рафаела Мария, на 8 години, и Габрио Тулио на 4 години, написа Нова Варна.

``
реклама

Ерос и Марика към този момент не са опровергали слуховете, само че наскоро двамата бяха видяни да не носят брачните си халки. През май, когато Ерос претърпя интервенция на гласните струни, откакто завърши турнето си, той се възстановяваше не в дома си в Милано, а в региона Франчакорта. Според фотоси в обществените медии артистът не е участвал на рождения ден на половинката си на 17 май. Двамата не са отбелязали по никакъв метод в обществените мрежи и годишнината от сватбата си, която бе на 6 юни. Ако слуховете се окажат истина, това ще бъде втори провален брак за Ерос, след краха на този с Мишел Хунцикер.

Двамата бяха женени от 1998 година до 2002 година, а две години преди да се венчаят им се роди щерка – Аурора. Сега тя е на 23 години и се изявява като телевизионна водеща. Мишел пък се обвърза с стилния бизнесмен Томазо Трусарди и му роди две девойки – Соле и Челесте, които са на 6 и 4 годинки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР